no ale mi chodzi po nocy, po ulicach(a tego raczej nie było)
tak sobie fantazjuje![]()
1/4 mili
Konkurencje sprwnościowe
no ale mi chodzi po nocy, po ulicach(a tego raczej nie było)
tak sobie fantazjuje![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Jeśli by trzeba było to ja chętnie za kreskę mogę zapłacić extra . Na piwo nie szkoda a na profesjonalny pomiar czasu tym bardziej .
Cały rok dodaję koni w auciećwiczę szybkie starty co światła a tu wyścig ma się nie odbyć
![]()
JA wydać kasę na 1/4 mili niż na pomiar auta na hamowni - tym bardziej że w Krotoszynie ci sami panowie co byli u nas na zlocie kasowali po 50 zł .
Robert może jak już będzie coś więcej wiadomo o kosztach 1/4 mili to dajcie znać - może razem coś wymyślimy.
Wszystko będzie wiadomo jak Robert będzie miał cenniki i dowie się ilu będzie ewentualnych sponsorów. Natomiast nie ukrywajmy, że najwięcej będzie zależeć od ilości uczestników. Jak wszystko będziemy mieli zamknięte, to ruszą zapisy.
Jeśli mogę się wtrącić, to proponował bym pobieranie jakiejś zaliczki przy zapisach na zlot, żeby nie było że zapisze się np. 100 osób a dzień czy dwa przed zlotem zrezygnuje 30.
Chciałbym też zaproponować jakieś konkurencję dla osób towarzyszących (bez prawa jazdy). Mam na myśli jakieś wiatrówki czy coś w tym stylu.
była - Czarna 146 1.4 Boxer
była - Verde Minerwa 166 2.0 V6 TB
jest - Blue Mate 146 1.7 16v Boxer
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rugi_raz_.html
jest - Crosswagon Q4
Karol88 zaliczki będą pobierane. To już zostało postanowione w zeszłym roku.
Co do dodatkowych imprez, wszystko będzie wiadomo jakimi finansami będziemy dysponować i ilu będzie sponsorów. Na pewno na pierwszym miejscu będzie zorganizowanie zabaw dla kierowców i Alf, bo w końcu na tym ma się opierać całe przedsięwzięcie. Ale mamy na uwadze również osoby bez prawka![]()
Jeśli to są wiatrówki "znajomych", to się nie zgadzam KATEGORYCZNIE. Zgoda organizatorów na takie konkurencje będzie tylko pod warunkiem że zajmować się tym będzie profesjonalna firma i będzie brała za nie odpowiedzialność.
Oprócz tego że jest to zlot motoryzacyjny, to zjawiają się na nim rodziny z dziećmi. Nie będziemy ryzykować.
To samo tyczy się alkoholu na lotnisku. Podczas trwania sobotniej imprezy jest całkowity zakaz spożywania napojów wyskokowych.
Jako organizatorzy wiemy co robić, by zlotowicze byli zadowoleni. Wiemy również że priorytetem na takim zlocie jest BEZPIECZEŃSTWO uczestników spotkania. Dlatego tego typu pomysły odpadają w przedbiegach i mam nadzieje że zrozumiecie naszą decyzję.
Inne BEZPIECZNE propozycje mile widziane.
Ostatnio edytowane przez Kate ; 10-06-2009 o 18:43
hmmmm... Mówicie o strzelaniu. Mój kumpel ma firme która organizuje turnieje w paintballa. Zapytam czy nie wypożyczyłby sprzętu na te dni, oczywiście przeszkole sie w tym zakresie i i zadbam o bezpieczeństwo, do tego nie trzeba mieć specjalnego przygotowania, ale musimy sie zastanowić czy byłoby miejsce na taką zabawę. Bo na otwartym polu to nie ma sensu. Lepsze byłyby jakies krzaki
Miejscowi i organizatorzy niech sie zastanowia nad tym a jak co to postaram sie reszte załatwić![]()
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET