Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Temat: podświetlenie zegarów i całej reszty

groszek
    Gość

Cool podświetlenie zegarów i całej reszty

Witam. moje pytanko dotyczy podświetlenia zegarów i konsoli. Czy wszystko ma być podświetlone w jednym kolorze?chodzi mi jak najbardziej o oryginał. w mojej jest coś nie halo bo zegary mam na pomarańczowo a resztę na zielono, czy tak mam być? czy ktoś już coś namieszał? i czy w ogóle całość może być podświetlona na pomarańczowo?

Francisc
    Gość

Domyślnie

według mojej wiedzy ktoś coś namieszał u Ciebie generalnie wszystkie żarówki są bezbarwne, a pokretła i wszystkie wskażniki są pokryte folia która zabarwia na dany kolor, także w Twojej sytułacji musisz się zdecydować który Ci bardziej odpowiada i podmienić... takie jest moje zdanie pozdrawiam

Bedboys
    Gość

Domyślnie

Zdecydowanie masz coś namieszane, z tego co ja się orientuję to pomarańczowe podświetlenie było w komplecie z czarnymi tarczami zegarów a zielone z białymi. A zmiana koloru podświetlenia to nie taka prosta sprawa było już tu coś an ten temat.

Paza
    Gość

Domyślnie

a było seryjnie czerwone podświetlenie ?? bo widziałem na zdjęciach i ładnie to wygląda

groszek
    Gość

Domyślnie

dlatego zabrałem się za zmianę zegarów z pomarańczowych na białe z zielonym podświetleniem bo tak będzie prościej.

---------- Post dodany o godzinie 20:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:00 ----------

nie mam czerwonego podświetlenia tylko pomarańczowe zegary i a cała reszta jest na zielono.

Bedboys
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Paza Zobacz post
    a było seryjnie czerwone podświetlenie ?? bo widziałem na zdjęciach i ładnie to wygląda
    Tak jak napisałem było w komplecie z czarnymi tarczami zegarów

Użytkownik Świeżak Avatar Homer155
    Mieszka w
    Lublin
    Auto
    Giulietta 2.0 JTDm QV-Line TCT

Domyślnie

Cytat Napisał groszek Zobacz post
    dlatego zabrałem się za zmianę zegarów z pomarańczowych na białe z zielonym podświetleniem bo tak będzie prościej.

---------- Post dodany o godzinie 20:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:00 ----------

nie mam czerwonego podświetlenia tylko pomarańczowe zegary i a cała reszta jest na zielono.
    Masz u Siebie wszystko tak jak powinno być w oryginale z wersji sport pack czarne zegary z pomarańczowym podświetlaniem a reszta na zielonono.

Użytkownik Quadrifoglio Verde
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR156 1,6TS 1999 r.

Domyślnie

Ja też mam sport packa i mam czarne zegary z czerwonym (lub jak kto woli pomarańczowym) podświetleniem, a przyciski szyb, świateł p. mgielnych, regulacja lusterek i pokrętła od sterowania klimy i nawiewów na zielono.
    Ostatnio edytowane przez SG0240 ; 11-06-2009 o 14:23

Użytkownik Romeo Avatar michal87tg
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm

Domyślnie

ja też mam wszystkie zegary na czerwono ( pomarańczowo ) a reszta na zielono i na pewno nikt nic nie kopał bo to nie jest takie proste żeby to zmienić

kaiowas
    Gość

Domyślnie

Panowie macie na pomaranczowo (hehe ,tez tak mam,według mnie orange jest super) Czerwone jet w wersjach po FL.