Tak stare foto. Sam sobie założyłem
Naszczęście z S3 mini
Będę montował moduł DRL na światła drogowe na 30% o taki http://allegro.pl/modul-swiatel-dlug...050431696.html
pytanie do znawców tematu czy to ustroństwo jest bezpieczne dla instalacji w końcu prąd dajemy od tyłu i czy to się nada do samochodu z bixenonami ?
pasowało by mi takie rozwiązanie bo czepianie chińszczyzny nie wchodzi w grę
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Odkopię wątek choć bardzo stary ale na czasie dalej
Zanim zacznę rwać oploty wiązek chciałem się upewnić czy przewód od świateł mijania/pozycyjnych znajduje się w zaznaczonej wiązce?
Może ktoś ostatnio wpinał się do świateł mijania/pozycyjnych i jest w stanie potwierdzić kolory przewodu? Spotkałem się (nawet w tym wątku), że różnie jest z tymi kolorami.
Z góry dzięki za info.
PS. W skrzynce bezpieczników w komorze silnika mamy bezpieczniki do długich w wersji mini czy mikro? Rozkręcałem dzisiaj autko i zapomniałem spojrzeć
Planuję wpiąć napięcie do świateł oraz "pożyczyć" zasilanie po stacyjce za pomocą czegoś takiego:
lub
![]()
Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 10-11-2016 o 15:45
Robiłem to ostatnio w 147.
Podłączyłem się od razu w skrzynce bezpieczników w komorze silnika.Działa bez zarzutu .tam jest wszystko co potrzebujemy.Może w 159 jest podobnie
Powtórzę się bo wiem, że będzie działać bez zarzutu i, że jest tam wszystko. Generalnie to chodzi mi o miejsce rwania oplotów czy dobrze je pokazałem i jakiego naprawdę szukać koloru kabla. No i jeśli ktos ma wiedzę jakie bezpieczniki siedzą w skrzynce
![]()
odswieżę trochę temat i zapytam bo nie znalazłem odpowiedzi czy taki moduł można założyć mając bixenon na mijania a długie H7.
[lang=es]increible![/lang]