.
Tak, przyznaje się popełniłem kilka błędów, ale to nic rekompensuje mi wszystko wyglądem
.
Tak, przyznaje się popełniłem kilka błędów, ale to nic rekompensuje mi wszystko wyglądem
Zrób temat jak Bozia nakazałatylko fajny, a nie kichę jak obecny.
A tu informacje o zapowiedzi Fabrizio Curci EMEA zmian w zakresie sprzedaży AR i podejścia salonów do klientów, które ma być bardziej zaangażowane, obejmować wprowadzenie w salonach pełnych palet próbników lakierów oraz tapicerek na modelach, tak aby można ich dotknąć, czy pooglądać w różnym świetle - a nie tylko w pdf'ie na wydruku.
http://www.clubalfa.it/19088-alfa-ro...e-vendita.html
Alfa Romeo Nel Cuore
Mnie to rozbawił marketing, dzwonią z infolinii co by umówic jazdę testową 2.0 benzyną, dochodzimy do porozumienia, termin pada na czwartek (17.11). Dzisiaj telefon z salonu i wiadomość, że samochód bedzie pod koniec listopada. A potem dziwne ze sprzedaż leży.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To i tak nie jet źle. Umówiłem się na jazdę próbną na infolinii, gdy Giulia wchodziła na rynek - miał ktoś zadzwonić z salonu i ustalić termin - do tej pory bez telefonu. Jakiś czas później umówiłem się na jazdę próbną na infolinii Giuliettą, zadzwonił ktoś z salonu, ustaliliśmy termin. Miał zadzwonić i potwierdzić bo może coś się zmienić itd. - do tej pory bez telefonu. W obu przypadkach dostałem ankietę "zadowolenia" z jazdy próbnej. Jakiś czas temu kliknąłem, że chcę umówić się na jazdę próbną Fiatem Tipo i zaczęły się głuche telefony od Fiata. W ciągu 4 dni dzwonili do mnie w ten sposób, że gdy odbierałem to osoba dzwoniąca (lub system automatyczny, trudno stwierdzić) się rozłączała. Po tygodniu ktoś zadzwonił zapytać czy jeszcze chcę się tym fiatem przejechać. Biorąc od uwagę głuche telefony straciłem zainteresowanie.
Specjaliści.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jak mawia pewien dość znany brytyjski prezenter telewizyjny "some say..." Janusze.
Z drugiej strony, czy aby nie jesteś zbyt niecierpliwy, i za łatwo się nie zniechęcasz? Coś mi się zdaje, że z takim nastawieniem i podejściem do sprawy to szybko nie odbędziesz jazdy testowej autem Grupy FCA w Polsce.
Ale mogę się też mylić
Pozdrawiam.
Alfa Romeo Nel Cuore
Powiedziałem sobie - do 3 razy sztuka. Nie udało się trudno - następne będzie BMW.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]