Ewidentnie to nie trzyma się kupy, w dodatku zasłania halogen. Ja wolałbym zostawić na środku jeśli chodzi o 166.
Pozwoliłem sobie zmienić w Photoshopie rejestrację jakieś Alfy z otomoto:
IMO, rejestracja na boku wygląda dobrze.
![]()
Ta moja też jest zrobiona tylko w photoshopie. Zasłania halogen, bo przeniosłem ja na szybko, żeby można było zobaczyć jak to wygląda. A co do podkładki, też mam taką pod tablicą.
a ja gdzies czytalem ze tablica rejestracyjna MUSI byc zamontowana w miejscu przewidzianym przez producenta. wiec upierdliwy policjant moze sie czepiac jak ktos przelozyl z srodka na bok. w 156 nie ma tego problemu bo tam producent przewidzial na boku.
A jak producent nie przewidział tablicy z przodu?
![]()
To auto nie ma prawa poruszać sie po drogach publicznych![]()
no wporzadku, tylko jak kolega wytlumaczy to gdy ludzie zakładaja spoilery i albo calkowicie wyrzucaja tablice albo daja ja tak nisko ziemi ze iskry sie sypiapowinien byc przepis regulujacy gdzie tablica ma byc. zawsze podczas kontroli mozna ja szybko przekrecic 3 minuty i gotowe a potem i tak na bok powedruje
poki co w kodeksie nie ma nic, ale tak to prawda policjant moze sie czepic zalezy
w tym ferrari chyba wogule nie zakladal bym tablicy z przodu no bo kto mnie dogoni ??![]()
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
Na szczęście, w niektórych krajach nie ma wymogu posiadania tablicy z przoduTo auto nie ma prawa poruszać sie po drogach publicznych![]()
Ale jak się chce to można
![]()