Układ paliwowy jest cały szczelny powymieniałem weżyki i wszystkie złaczki na nowe. A ma pytanko jak robi sie te logi wtryskiwaczy? Mam program MultiEcuScan ale wersje piracką i kabel viakena
Układ paliwowy jest cały szczelny powymieniałem weżyki i wszystkie złaczki na nowe. A ma pytanko jak robi sie te logi wtryskiwaczy? Mam program MultiEcuScan ale wersje piracką i kabel viakena
Witam.Najprawdopodobniej znalazłem przyczyne moich problemów. Zrobiłem test przelewów wtryskiwaczy i uszkodzony jest 3 i 4 wtryskiwacz. Załączam film z moich badań.
Mogłeś zrobić test w Mes'ie miałbyś co i jak w cyfrach.
Probowalem robic ale nie pokazywal mi zadnych wartosci na cylindrach
Dzisiaj zostały założone wtryskiwacze które miałem w drugim silniku w którym urwał sie rozrząd . Auto po kręceniu nie odpaliłoa w dodatku spalił sie bendix na rozruszniku i padł akumulator. Bendic juz mam akumulator sie ładuje. Czy mozna ciągnąś alfe na hol i próbowac tak ją odpalic na słabym akumulatorze czy nie bardzo?
Nie kombinuj na pych.
Nie znam sie za bardzo ale podobno wtryski maja mieć te same numery i trzeba je tez "wpisać" do komputera za pomocą np. MES. Ale niech sie mądrzejsi wypowiedzą![]()
dokładnie tak jak kolega mówi, sprawdź czy numery wtrysków się zgadzają.
Wymieniłeś podkładki pod wtryskiwaczami??