Dostałem info od dealera. Auto przyjedzie w 3 tygodniu stycznia.
ale prezencik na nowy roczeksąsiadka przysiądzie z siatami
![]()
czekamy na info jak juz dostaniesz, i koniecznie fotki wrzuc w dziale nasze belle
Witam
Ma może ktoś info odnośnie akcesoriów do Giulii, bo w sumie też zamówiona, a z racji małego bagażnika, chciałem zamówić belki. No i druga sprawa dywaniki, co prawda welury są w standardzie, ale zima wciąż trwa. Niestety nie ma katalagów i w eperze też nic nie ma.
Na stronie np. Thule można już wybierać belki do Giulii.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Dzięki za odpowiedź, Thule ma łapki uniwersalne, które będą pasowały, ale Giulia, podobnie jak Giulietta ma gwinty pod bagażnik.
Z reszta zaczekam na oryginalne, bo wygląd też robi różnicę, oryginalne będą jednoczęściowy, a Thule to belka + uchwyty.
W salonie na razie można zamówić z akcesorii kierownicę karbon i zestaw kosmetyków. Z ciekawych rzeczy są hamulce ceramiczne, dostępne w trzech rozmiarach, ale nie ma jeszcze nr katalogowego i cen
Chciałem też zmienić wydech na podwójny i dodać dyfuzor z VELOCE, ale też się nie da, nic czekamy.