Ja tak bym 23 chciał ale jak mówicie 20to nie wiem
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ja tak bym 23 chciał ale jak mówicie 20to nie wiem
Przestań,za 20 to już lepiej komuś w rodzinie zostawić. Niedawno kolega z forum to za 14 koła wystawiał 156.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wystawić za tyle zawsze możesz, będziesz widział co się dzieje. A nóż ktoś się trafi kto tyle za nią da.
156 za 14 a 159 za 15 [emoji14] nie no jaja z tymi cenami może spróbuję za 23 może się uda
Jestem rozjebany tymi cenamia miała być teraz w TI albo Giulietta ale przy tych cenach aut to nie wiem teraz
Nie denerwuj się.. Takie prawa rynku. Ja w kwietniu tamtego roku za aktualną 156 z liftem wnętrza dałem 6500 . Włożyłem sporo, wszystko zrobione, stan naprawde świetny, jedyny mankament to przedni zderzak lekka obcierka po poprzednim właścicielu i mam troche grosza odłozone i myślałem właśnie nad 159. Ale jak widziałem rynek, i że ceny takie jak ja mam to 6-7tys to sobie odpuściłem temat, bo w moją razem z zakupem mam włożone 14tys i mam wszystko zrobione.. Więc odkładam dalej i może na jesień coś dopiero kupie. Szkoda sprzedać auto jak jest doinwestowane i w pewnym stanie. Bo jeśli kupimy to pewności nie mamy czy od nowa nie będize trzeba dokładać itd.. Więc mocno przemyśl czy chcesz nowe a aktualne oddać za bezcen. Ja bym serca nie miał jakbym za bezcen oddał więc zostaje przy atkualnej i będę się nią cieszył. Pozdrawiam!