1. Czy bez specjalnych narzedzi mozna wymienic drazki kierownicze ? i czy liczenie zwojow gwintu przy koncowce drazka wystarczy by moc spokojnie pojechac pozniej na ustawienie zbieznosci? Mam dostepny kanal i podstawowe narzedzia
2. Czy sa jakies kruczki przy wymianie tylnych gum stabilizatora i lacznikow stabilizatora? Z tego co wiem zbieznosc chyba sie nie zmieni?
3. Czy mozna regulowac kąty ustawienia kol w alfie? Chodzi o to ze gosciu od zbieznosci stwierdzil ze moje kola sa dosc mocno pochylone do zewnatrz. Jak sie przyjrzalem to faktycznie nawet na oko widac ze nie sa idealnie w pionie. Opony zimowe na ktorych kupilem auto z tylu byly bardzo zjechane od wewnatrz co chyba jest tego powodem.
4. Czy we wszystkich 156 szyby z tylu chodza tak ledwo ledwo? Wlasnie wymienilem sobie tylny mechanizm od el. szyb ale chodzi tak jak by sie mialo zaraz zesrac. Drugie okienko z tylu tak samo z oporami. :shock:
5. Ma ktos w wawie kabelek do podlaczenie sie do ABS i poduszek? Unidiaga mam i kabelek Viakena VAG KKL ale bez przerobki
6. Coraz czesciej mam taki problem ze auto nie chce odpalic za pierwszym razem tylko musze krecic strasznie dlugo kilka razy (pomaga trzymanie pedalu gazu do oporu wtedy troche szybciej) Jak juz zalapie to tak jakby pracowal na jednym cylindrze :shock: i mial zaraz umrzec dopiero po chwili sie normuje.
7. Planuje wymienic uszczelki pod kolektorami ssacymi (baranki) od strony glowicy i moze te gumowe obejmy z drugiej strony "barankow" bo przy zakladaniu gazu byly zdejmowane "baranki" ale nie byly wymienione uszczelki pod nimi i chyba tamtedy ssie lewe powietrze. Moze jakies sugestie co do takiej wymiany?
z gory dzieki za podpowiedzi.