tak, aczkolwiek jak czytam to nie wszyscy i nie we wszystkich rozmiarach. Ja w 17" Pirelli Sottozero 3 mam rant
tak, aczkolwiek jak czytam to nie wszyscy i nie we wszystkich rozmiarach. Ja w 17" Pirelli Sottozero 3 mam rant
Musisz poszukac opony z rantem. Wiekszosc producentow robiac opony robi je z rantem lub bez. Tylko trzeba pytac...
Debica Frigo Hp,HP 2.Ma głęboki rant, używałem 16 teraz mam 17 polecam.
Ja mam takie i mają rant oraz taki fajny napis z boku "Giugiaro Design"![]()
http://www.oponeo.pl/model-opony/vre...xtreme-wintrac
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Ja tam kupiłem 4nowe Profile 17" i jest zadowolony ,może nie mega super ,ale zadowolony
Tak firma Profil o średnicy 17 cali![]()
Nie czytałem całego wątku i nie wiem czy ktoś wspominał, ale ja u siebie mam komplet opon Voyager. Są to opony oferowane przez hurtownię Handlopex i produkowane przez goodyear-a, mają również bieżnik ultra grip, cena jest na prawdę okazyjna, ale ciężko jest je ustrzelić. Nie wiem czy teraz na allegro są, mam u siebie 225/50 r17 i oczywiście rant ochronny również jest.
Yyyy sorry Kolego, ale już chuba wolał bym kupić ma raty przez allezło Dębicę. Jak pchasz samochód to nie czujesz różnicy. Ja mam teraz bieżnikowane opony całoroczne ( niestety kupione razem z samochodem - jazda powoli z duszą na ramieniu) i gdyby nie 1 Komunia córki w maju to już bym miał np. Nokiany WR D4.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka