Witam. Co sądzicie o kablach WN firmy JANMOR ? A może ktoś ma je zamontowane w swojej alfie. Chodzi mi o to czy silniki boxera dobrze współpracują z tymi kablami?
------------------------
Alfa Romeo 145 1.4 boxer
Witam. Co sądzicie o kablach WN firmy JANMOR ? A może ktoś ma je zamontowane w swojej alfie. Chodzi mi o to czy silniki boxera dobrze współpracują z tymi kablami?
------------------------
Alfa Romeo 145 1.4 boxer
a co chcesz zyskać dzięki tym kablom bo szczerze to nic nie zyskasz![]()
Ja do 33 1.7 bx kupiłem Janmory (facet w sklepie dobierał mi poszczególne długośći osobno) ale nie miałem do nich szczęścia- w wilgotne ,deszczowe dni samochód się krztusił i czasem chodził na 3 garki. Mimo iż były nowe zdecydowałem się je wymienić i kupiłem komplet kabli WN Championa dedykowane do tego samochodu i silnik chodził jak należy.
Do dziś nie wiem czy miałem pecha z firmą Janmor czy też miały jakąś wadę.
A co można zyskać wymieniając stare kable na nowe? Pewnie znasz odpowiedź. A że piszę nt tej firmy to tylko dlatego że mam możliwość zakupienia tych kabli z rabatem.
---------- Post dodany o godzinie 20:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:02 ----------
Chyba przetestuję jednak te kable bo mam taką możliwość zanim zdecyduję się na ich zakup. W weekend zamontuję sobie te kable a jak silnik będzie na nich pracować to z czasem napiszę o tymMam nadzieję że nie będę miał jednak pecha do nich i że będą dobrze pełniły swoją rolę a jak nie to będę szukać kabli z innej firmy
![]()
osobiscie polecam kupić na metry jedz ze starymi dobierze ci odpowiednie a tak te pochodza ci jakis czas i lipa bedzie
Dobre to nie sa.... nowe maja juz przebicia.
Nigdy nie jeździłem na tych kablach. Widziałem że sprzedają je w Feuvert czy innym Norauto, może nie są takie złe.