Witam. Rozwulkanizowały mi się tuleje przednie dolnego wahacza z tyłu tzw. cukierek. Jak na zalączonej fotce.
Jakiej firmy polecacie w rozsądnej cenie kupić? by na nich pojeździć![]()
Witam. Rozwulkanizowały mi się tuleje przednie dolnego wahacza z tyłu tzw. cukierek. Jak na zalączonej fotce.
Jakiej firmy polecacie w rozsądnej cenie kupić? by na nich pojeździć![]()
To co przedstawiles to duża tuleja montowana na końcu wachacza, tuleja nazywana cukierek jest montow w połowie wachacza i wygląda jak cukierek. Szukaj mog-a te często są oferowane jako dobre jakościowo sam takie montowalem
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
OK dzięki za info mechanik polecił Febii ale nie jestem do końca przekonany ostatnio no i wiadomo są jeszcze TRW ale to już inna bajka cenowa. A tak pytanie z innej beczki na OEM amorach pisze że produkcja Turcja pytanie czy Turcy jakieś zamienniki pod swoją marką robią do Alfy?
Jeśli chodzi o tuleję ze zdjęcia to polecam Tobie i wszystkim żółty poliuretan, ja 60 tys temu założyłem ze strongflexu i brak jakichkolwiek oznak zużycia.
auto mam i tak na eibach obniżone i sztywniejsze , a to stronka juz z alfa 159 http://www.strongflex.eu/pl/159-05-1...553500745.html
narazie wymieniłem na przednich wahaczach te tuleje co w linku bo zamienniki to tragedia a chciałem miec na lata zrobione.
Ja miałem założone Moog-a, przejechałem na nich 45000-50000 km i nadal były ok.
Pierwsze słyszę żeby ta tuleja z TRW miała kosztować 500-600 pln.
Która tuleja, na którym wahaczu może powodować największe stukanie? Ewentualne bujanie na dziurach?
#edit.
Mowa o przodzie![]()