Temat: Alfa Giulia- 2015

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał jersey Zobacz post
    Kurde, ja ostatnio często widuje Giulię bo chyba niedaleko SKM biegnie trasa jazd testowych salonu w Wejherowie. I totalnie nie robi na mnie wrażenia.
    Dla mnie ten samochód wisi tak nisko i ma taki muskularny przód, że jak go zobaczyłem na drodze (oczywiście w Rosso Alfa), to z 200 albo 300 metrów się zacząłem zastanawiać, jaka to Alfa - bo, co najfajniejsze, od razu było widać, że to Alfa, nie byłem tylko pewien, czy to jakaś Giulietta na sterydach, czy Giulia.

- - - Updated - - -

Cytat Napisał Anderson Zobacz post
    Wyglądem auto kompletnie ginie w tłumie dupowozów.
    To że Ty nie masz gustu (jeździsz Lexusem, wystarczy zajrzeć na poprzednią stronę, żeby zobaczyć, jakie to paskudztwo) i pewnych smaczków nie ogarniasz, to nie oznacza, że klient docelowy (co już sam ustaliłeś, również nim nie jesteś) ich nie dostrzeże.
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Mito 1.4TB 155, Giulia 2.0TB 200 Super

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Dla mnie ten samochód wisi tak nisko i ma taki muskularny przód, że jak go zobaczyłem na drodze (oczywiście w Rosso Alfa), to z 200 albo 300 metrów się zacząłem zastanawiać, jaka to Alfa - bo, co najfajniejsze, od razu było widać, że to Alfa, nie byłem tylko pewien, czy to jakaś Giulietta na sterydach, czy Giulia.

- - - Updated - - -
    Mam takie same odczucia. Ten samochód nie jest pociosany mieczem świetlnym, ale sylwetka jest mega (choć, fakt że na zdjęciach tego nie widać).

Użytkownik Rowerzysta Avatar Wichura87
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR, OPC

Domyślnie

Marketing tragedia. Klienta docelowego nie ma. Sprzedaż słaba.
    Cytat Napisał duke75 Zobacz post
    Kto jest klientem docelowym? Nie rozumiem!
    Duke75, nie pytaj go, przecież on sam nie wie . Klepie głupotę, której nie rozumie, od wielu miesięcy i nic poza tym. A rosnące dane sprzedażowe zaklina.

Cała nadzieja w Stelvio. Jak jemu się nie uda, pożegnamy markę Alfa Romeo.
    Kiedy ciebie pożegnamy z forum? Czy po upadku marki będziesz tu jeszcze trollował?
    Ostatnio edytowane przez Wichura87 ; 20-02-2017 o 10:44

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Klienta docelowego nie ma. Sprzedaż słaba.
    No ale jest Karbonowy Wał) Cała nadzieja w Stelvio. Jak jemu się nie uda, pożegnamy markę Alfa Romeo.
    Pożegnaj to się Ty z forum. Twój idealny samochód nie powstał to po co tu jesteś? A co do klienta docelowego, którego nie ma - zapytaj się tych co kupili na forum to auto dlaczego są jak ich nie ma.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Znawca Avatar Archi
    Mieszka w
    Gliwice/Knurów
    Auto
    była GT 3.2 V6 Q2

Domyślnie

QUATTRORUOTE La Novità dell'Anno 2017 - Vince la Giulia nel trionfo del made in Italy

Włoska nagroda pisma za nowość 2017 r. dla Giulii (2. FIAT 124 Spider, 3. Maserati Levante).

http://www.quattroruote.it/news/even..._in_italy.html

Alfa Romeo Giulia won the “2017 Newcomer of the Year” title

http://www.alfaromeopress.com/press/...er-of-the-year

a to z naszego podwórka

Dwa modele Fiat Chrysler Automobiles (FCA) zwycięzcami plebiscytu Auto Lider 2016.

Głosami Czytelników magazynów motoryzacyjnych „Auto Moto" oraz „Motor", modele Alfa Romeo Giulia i Fiat Tipo Station Wagon zwyciężyły w 15. edycji plebiscytu Auto Lider.
    Piękna, sportowa Giulia, która w zeszłym roku w tym samym plebiscycie została wybrana „Premierą Motoryzacyjną 2015", tym razem wygrała w kategorii „Auto Klasy Średniej".

http://www.alfaromeopress.pl/press/a...o-lider-2016-1
    Ostatnio edytowane przez Archi ; 20-02-2017 o 13:22
    Alfa Romeo Nel Cuore

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Giulietta Veloce MY2016 / Giulia Veloce 2.0

Domyślnie

Wyniki plebiscytu auto motor i sport - best cars 2017

http://www.auto-motor-i-sport.pl/wyd...wyniki,23797,3
    Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2017-02-20.jpg
Wyświetleń:	7
Rozmiar:	76.0 KB
ID:	222349

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Cytat Napisał Archi Zobacz post
    QUATTRORUOTE La Novità dell'Anno 2017 - Vince la Giulia nel trionfo del made in Italy

Włoska nagroda pisma za nowość 2017 r. dla Giulii (2. FIAT 124 Spider, 3. Maserati Levante).

http://www.quattroruote.it/news/even..._in_italy.html

Alfa Romeo Giulia won the “2017 Newcomer of the Year” title

[url]http://www.alfaromeopress.com/press/article/alfa-romeo-giulia-nominated-2017-newcomer-of-the-year

a to z naszego podwórka

Dwa modele Fiat Chrysler Automobiles (FCA) zwycięzcami plebiscytu Auto Lider 2016.

Głosami Czytelników magazynów motoryzacyjnych „Auto Moto" oraz „Motor", modele Alfa Romeo Giulia i Fiat Tipo Station Wagon zwyciężyły w 15. edycji plebiscytu Auto Lider.
    Piękna, sportowa Giulia, która w zeszłym roku w tym samym plebiscycie została wybrana „Premierą Motoryzacyjną 2015", tym razem wygrała w kategorii „Auto Klasy Średniej".

http://www.alfaromeopress.pl/press/a...o-lider-2016-1
    Czyli FCA zgarnął wszystko

Domyślnie

...heh, dziś obejrzałem sobie kilka Giulii, we Wrocławiu w ADF stoi pięć i trzy w środku... Extra wygląda granatowa na ciemnych felach... Biała odpada, przód jak szturmowiec z Gwiezdnych Wojen) Jest też ciemnoczerwona, jakby wiśniowa, wiadomo faceci nie mają pojęcia o nazwach kolorow) Daje radę.
    Natomiast siadłem sobie z tyłu. Mało miejsca, wysoka osoba nie zmieści głowy pod sufitem z tyłu... Kolega na 191 cm i się garbił tam. No i hit absolutny: zagłębienia na kubki są tylko z tyłu))) w opuszczanym podłokietniku..Z przodu nie ma)
    Nie wiem, co kieruje projektantami AR... choć w Julce są, małe, niewygodnie umieszczone pod dźwignią ręcznego ale są... Tutaj nic. Fatalny błąd projektowy. To wbrew pozorom nie jest duperela. Tym autem połyka się długie trasy. I nie ma gdzie postawić kubka. Smiejcie się, śmiejcie: Kowalski, szukający dobrego i mocnego auta na trasy, nie będący alfaholikiem, może z tego powodu wybrać inne auto. Bo lubi pić cole czy kawe w czasie jazdy.
    Dramat po prostu. Na prostej drodze Alfa sama sobie utrudnia zycie...

Użytkownik Pirat drogowy Avatar mcwaw
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Auto
    Giulietta 1,4 170 KM, MT, 2015

Domyślnie

...heh, dziś obejrzałem sobie kilka Giulii, we Wrocławiu w ADF stoi pięć i trzy w środku... Extra wygląda granatowa na ciemnych felach... Biała odpada, przód jak szturmowiec z Gwiezdnych Wojen) Jest też ciemnoczerwona, jakby wiśniowa, wiadomo faceci nie mają pojęcia o nazwach kolorow) Daje radę.
    Natomiast siadłem sobie z tyłu. Mało miejsca, wysoka osoba nie zmieści głowy pod sufitem z tyłu... Kolega na 191 cm i się garbił tam. No i hit absolutny: zagłębienia na kubki są tylko z tyłu))) w opuszczanym podłokietniku..Z przodu nie ma)
    Nie wiem, co kieruje projektantami AR... choć w Julce są, małe, niewygodnie umieszczone pod dźwignią ręcznego ale są... Tutaj nic. Fatalny błąd projektowy. To wbrew pozorom nie jest duperela. Tym autem połyka się długie trasy. I nie ma gdzie postawić kubka. Smiejcie się, śmiejcie: Kowalski, szukający dobrego i mocnego auta na trasy, nie będący alfaholikiem, może z tego powodu wybrać inne auto. Bo lubi pić cole czy kawe w czasie jazdy.
    Dramat po prostu. Na prostej drodze Alfa sama sobie utrudnia zycie...
    W przedniej części tunelu środkowego jest przesuwana klapka, a pod nią dwa miejsca na kubki...

Domyślnie

Cytat Napisał jaboleq Zobacz post
    Pożegnaj to się Ty z forum. Twój idealny samochód nie powstał to po co tu jesteś? A co do klienta docelowego, którego nie ma - zapytaj się tych co kupili na forum to auto dlaczego są jak ich nie ma.
    Ilu jest tych klientów docelowych? jakoś na auto nie rzucają się tłumy, nie zauważyłeś?
    Co do pożegania z forum, rozumiem, że dla Ciebie forum to rezerwat klakierów i zaślepionych fanów. Niestety, tak nie jest. Sporo osób dostrzega tutaj ciemniejsze strony i je wskazuje. na tym polega dojrzałość: na widzeniu szerszym niż wyznawca. Wiara ogranicza, myślenie poszerza horyzonty. Zgodzisz się?