Na pewno jest w parku FCA.
Jest spore prawdopodobieństwo że uda mi się ją zgarnąć w połowie maja
Może wcześniej da radę. Pracuje nad tym zaufany człowiekNapiszę jak się jeździ jak tylko dostanę w swoje łapy
![]()
Na pewno jest w parku FCA.
Jest spore prawdopodobieństwo że uda mi się ją zgarnąć w połowie maja
Może wcześniej da radę. Pracuje nad tym zaufany człowiekNapiszę jak się jeździ jak tylko dostanę w swoje łapy
![]()
No nie zawsze, ja często jeżdzę na wyjazdy czterosobowe na nieco dłuższe trasy, typu kilkaset kilometrów. No cóż, za linię nadwozia czymś trzeba zapłacić. Pamiętam, jak sie z Vectry do Insignii przesiadałem: w Vectrze z tyłu moglem obalać kielony, bez problemuw Insignii było już jednak podobnie, jak w Giulii. Albo troszkę jednak lepiej. Resume: duże auto, raczej mało miejsca.
- - - Updated - - -
Ty masz naprawdę jakiś problem z tą 159. Ilość twoich wpisów, negatywnych albo kpiących z tego auta, zastanawia. Co to znaczy "w produkcji teoretycznie"? Ostatni egzemplarz zjechał z taśmy w końcu października 2011, w salonach było w 2012 jeszcze, do wyczerpania. Kto mówi, że była ona "genialna"? Była na pewno piękna i ponadczasowa stylistycznie. Takie jest zdanie miażdżącej części opinii, wyrażane również w mediach. Także niemieckich. Do dziś na ulicy to auto przyciąga uwagę, mimo, że od ponad pięciu lat nie jest już produkowane.
daj już spokój, to się nudne lubi. Masz tego swojego mumina, który wygląda pociesznie, to miej. Na szczęście Giulia w strone mumina nie poszła.
- - - Updated - - -
Chamskich, niemerytorycznych odzywek nie nazywaj "punktowaniem". Tak samo mnie wypunktowałeś teraz: wskaż, gdzie ja napisałem, że 156 FL jest najlepsza?? To własnie idealny przykład twojego "punktowania". Do pomyłki w sprawie uchwytu na kubek przyznałem się, zdarza się. Sprzedaż wzrasta w Polsce... No szalenie wzrasta: auto od paru miesięcy jest w sprzedaży, ileż to dotąd w Polsce ich sprzedano? Zestawisz to z konkurencją?
Czy mógłbyś przestać manipulować?
Co jest od od paru miesięcy w sprzedaży, diesel? benzyna 2.0, Q4 ? Czego się spodziewasz, cudu?
Bardzo dobrze wiesz, że diesel realnie był do kupienia od końca wakacji, akcyza przy tej pojemności i klekot nie do końca każdemu pasuje, benzyna dopiero teraz wchodzi, a na Q4 trzeba poczekać.
I z czym to zestawiasz, z markami samochodów RWD które są całe lata i dekady na rynku?
Pytam się po co? By po raz kolejny brzdąkać tę samą melodię i wytykać tu wszystkim klapki na oczach? To uwolnij się od nas, fanatyków i idź narzekać gdzie indziej.
Chcesz uchodzić na krytyka a przeoczyłeś nawet taką oczywistość jak schowek na kubki.
Alfa 156 2.0; Alfa 156 1.8, Alfa 145 1.4, Alfa 156 2.5V6 Modyficata, Alfa Giulietta M-Air Distinctive Sport Edizione Autodelta.
LEGENDA ALFA ROMEO: ALFETTA.PL
A to o jakim aucie jest?
Punktowany jesteś na każdym kroku i dobrze o tym wiesz. Diesle od końca wakacji, benzyny od jesieni, Veloce właściwie dopiero przyjechały pojedyncze egzemplarze.
A i tak już ci wielokrotnie ktoś pokazywał, że pierwsze miesiące są lepsze niż 159, ale ty wybierasz tylko posty które pasują do twoich teorii. Idź obal kielona, to jest właśnie ten poziom.
Ja mam poważne wątpliwości czy on w ogóle siedział w tym aucie. Bo nie jeździł to raczej jestem przekonany. Kubków nie znalazł, chociaż są. Z tyłu ciasno, chociaż 2metrowy Zachar miał inne zdanie.Napisał Quadrifoglio156
Szkoda dyskutować, trzeba ignorować.
Dzisiaj pocztą przyszła do mnie miła niespodzianka:
Zaproszenie od Alfy na tor millbrook Proving Ground w bedfordshire. To się nazywa promocja i dbanie o klienta! Event jest w sobotę 4 marca. Mam cichą nadzieję, że będzie Giulia Q! Dzwonię potwierdzć!
Muszę przyznać że w UK jest zupełnie inne podejście do klienta niż w Polsce. Pisałem to już wcześniej i powtórzę jeszcze raz: Polska nie jest znaczącym rynkiem dla Alfy i dlatego promocja modelu jak i obsługa klienta kuleją.
Ostatnio edytowane przez Dymo ; 23-02-2017 o 13:09
AR 155 1.9TD 90KM 1992 - byla
AR 146 2.0 Ti 150KM 1996 - byla
AR 156 1.9Jtd 115KM 2002 - ciagle jest
AR 159 1.9Jtdm 150KM 2007 - byla
AR Mito 0.9TwinAir 105KM 2014 - jest
AR Giulietta 2.0 120KM 1981 - w trakcie remontu
AR Spider 2.0 150KM 1999 - jest!
Pojeździłem dziś chwilkę Julką - jest u nas w firmie 1 sztuka. 150 koni manual z pakietem flota. Zakochałem się w tym autem, nawet w wesji podstawowej. Nie ma porównania do 159 czy chodzi o prowadzenie czy o wykończenie. Nawet ten diesel nie drażni mnie. Poczułem się jak w dobrze skrojonym garniturze.... Piękne auto...
AR 155 1.9TD 90KM 1992 - byla
AR 146 2.0 Ti 150KM 1996 - byla
AR 156 1.9Jtd 115KM 2002 - ciagle jest
AR 159 1.9Jtdm 150KM 2007 - byla
AR Mito 0.9TwinAir 105KM 2014 - jest
AR Giulietta 2.0 120KM 1981 - w trakcie remontu
AR Spider 2.0 150KM 1999 - jest!
Wiem, dlatego mówię, że muszę się tam przejść, kupić Giulię, to może mi przyślą zaproszenie na jazdę po torze![]()