Z tym, że dostępność przewodów NGK, Beru czy Boscha nie wygląda kolorowo
Z tym, że dostępność przewodów NGK, Beru czy Boscha nie wygląda kolorowo
Ostatnio edytowane przez puotek ; 25-06-2009 o 22:47
Potwierdzam opinię o kablach Janmor. od początku było na nich gorzej niż na starych. nie polecam
Czarna 156 2004r
racja tez mam te kable i srednio jestem z nich zadowolony delikatne strasznie i przebicie maja jak popada masakra
---------- Post dodany o godzinie 17:33 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:26 ----------
a jeszcze jedno pytanko miał ktoś kable Sentech wicie moze jak się sprawują??
A pro po tych kabli czy jest mozliwe falowanie obrotów od takich kabli ??
Też skusiłem się na janmory do fiata tipo, na starych było źle na janmorach - gorzej niż źle. Dla mnie firma nie istnieje. Wielu znajomych też się nacięło. Odradzam nawet po rabacie.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
ja nie widze różnicy między boshem a janmorem
miałem janmory teraz mam boscha i nie widze różnicy ( więc po co przepłacaćhehe
Ostatnio edytowane przez grzelutek ; 29-06-2009 o 17:34
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
I zgodnie z obietnicą piszę nt zamontowanych kabli WN firmy JANMOR. Mianowicie kable wymieniłem w piątek wraz ze świecami. Oczywiście świece GOLDEN LODGE 25HL i po przejechaniu przez weekend ok 1000 km na razie silnik pracuje bardzo równo i nie czuć już drgań silnika które były odczuwane wewnątrz kabiny w czasie postoju samochodu kiedy miałem zamontowane stare kable także jak na razie jestem z tych kabli zadowolony. Oby jak najdłużej![]()
PS Na dzień dzisiejszy, z moich obserwacji jedynym minusem tych kabli jest to, że nie osłaniają w pełni całej świecy.
Ostatnio edytowane przez pafcioooo ; 29-06-2009 o 18:56
Panowie ja kupiłem NGK tyle ze TS-a i nie narzekam, a co do Janmora to ponoć kable są wysokiej klasy sama cena za siebie mówi ( do mojej 146 to cena ok 400 pln) cóz kto nire sprawdzi to sie nie przekona pozdrawiam