Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Temat: Jaki wybrać olej ?

groszek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał arczimi Zobacz post
    Otóż KOLEŻKO nie masz racji. Po pierwsze nie czytasz dokładnie wypowiedzi innych. Jak piszę wcześniej zmieniłem Mobil na Valvoline Maxlife.To raz . Po drugie mam dwa auta a wcześniej wiadomo też jakieś były i oleje lałem różne. Ale ty pewnie wiesz lepiej co ja robię.Ja jestem bardziej zdziwiony twoją odpowiedzią niż pewnie ty moim pytaniem.
    A co do twojej "merytorycznej" odpowiedzi to w zimie jak masz porządny akumulator to żaden mróz ci nie straszny. Poza tym idąc tym tropem mozemy zacząć dyskutować o jakości paliwa i zapalania na mrozie...................
    A co do tej różnicy olejów.......Hm.... poczytaj sobie inne fora.Na jednym z nich siedzi pracownik rozlewni i.. zapewnia,ze oni tylko zmieniają opakowania. Olej idzie ten sam.(według oczywiście klasy lepkości). Zresztą zapytaj mechaników na czym jeżdżą,,,,moi na przykład na Liqui Moly. Ponieważ jest to jeden z płynów którego w Polsce nie rozlewa się. Jest kilka nieznach firm które mozna spokojnie kupować w ciemno. Tak czy inaczej nie uważam,ze pomiędzy olejami jest "SZAŁ"
    WoW!... No to faktycznie Twoje PYTANIE jest totalnie absurdalne skoro tyle wiesz o olejach, chyba że chciałeś na forum pochwalić się swoją "wiedzą"(ŻE COŚ TAM OD KOGOŚ WIESZ) w tym temacie. Moja wypowiedź na temat oleju, o którym pisałem, jest absolutnie subiektywna. Więc KOLŻKO mniej arogancji a więcej tolerancji dla wypowiedzi innych bo naprawde każdy z nas ma inne doświadczenia i po to jest to forum żeby o nich napisać. A nie robić wrzask z powodu słówka SZAŁ. bo sam przyznałeś że różnice są...

arczimi
    Gość

Domyślnie

Uczymy sie całe życie... dlatego zadałem pytanie. Posądzanie mnie o brak tolerancji jest co najmniej ...nie na miejscu... O arogancji nie wspomnę... Kto powiedział,ze robię wrzask o słowo "Szał"? Szukam towaru idealnego lub jemu bliskiemu.Dlatego siedzę czytam i uczę się.Myślałem ,że z twojej wypowiedzi wyniknie dla mnie jakis wniosek. Niestety.. nie tym razem.Wystarczy tego OT. Pozdrawiam.

groszek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał arczimi Zobacz post
    Uczymy sie całe życie... dlatego zadałem pytanie. Posądzanie mnie o brak tolerancji jest co najmniej ...nie na miejscu... O arogancji nie wspomnę... Kto powiedział,ze robię wrzask o słowo "Szał"? Szukam towaru idealnego lub jemu bliskiemu.Dlatego siedzę czytam i uczę się.Myślałem ,że z twojej wypowiedzi wyniknie dla mnie jakis wniosek. Niestety.. nie tym razem.Wystarczy tego OT. Pozdrawiam.
    Faktycznie zostawmy urazy na boku, równierz pozdrawiam