Ostatnio edytowane przez Archi ; 26-03-2017 o 12:26
Alfa Romeo Nel Cuore
Ja się strasznie uśmiałem, auto jest tańsze od konkurencji, ale zdecydowanie droższeoby w końcu jeden użytkownik dostał bana.
Gratulacje wyboru Veloce
A mi się obśmiewczy felieton 145Q podobał
Zebranie wszystkich "Andersonizmów" w jednym tekście, być może poskutkuje i więcej KRS do spółki z Andersonem nie będą wmawiać, że sprzedaż wprawdzie rośnie ale auto się nie sprzedaje, bo nie ma klienta docelowego. Poza tym "wszyscy" i tak przecież wolą niemieckie.![]()
Vectra B 93' 1.6 75 KM - była
Honda Accord 99' 1.8 136 KM - była
156 SW 05' 2.4 175 KM - R.I.P
156 SW 05' 1.9 158 KM - była
Ford S-Max 07' 2.0 140KM - jest
Zawsze są dwa uda. Uda się albo nie uda...
A według mnie Julka w kombi powinna być i być może się jej doczekamy. Sergio to łepski gość i pokazał już przejmując Amerykanów że wie jak robić interesy. Mercedes wtopił w nich kupę kasy i nic z tego nie wyszło, a on nie dość że wyprowadził ich na prostą to jeszcze dobrze koncern na nich zarabia. Gość ma plan i dajmy się mu wyszaleć. Ja osobiście jestem spokojny o Alfę. Koncern nie powierzyłby los tak zacnej marki w ręce kogoś nieodpowiedzialnego i dawno Alfę sprzedał Niemcom.
Dawno się tak dobrze nie bawiłem...Ale może już czas zakończyć wątek kabaretowy, bo nie wszyscy forumowicze chcą uczestniczyć w tej zabawie. Z drugiej strony - jakiś "adwokat diabła" zawsze się przyda, więc może nie eliminujmy kolegi A. z forum, tylko odnośmy się merytorycznie do tego do czego można, pomijając to co pominąć trzeba. A czasem naprawdę trzeba...
Jedziecie tu na Andersona , a podobno mamy wolny kraj i każdy myśli i mówi co chce. Jego zdaniem Julka to porażka marketingowa i trzeba to uszanować. Czas pokaże czy on ma rację , czy my i Julka będzie sukcesem.
To prawda, ale jak wynika z Twojego niedawnego wpisu, nie śledziłeś tego tematu na bieżąco, i nie sądzę - i wcale Ci tego nie życzę - że przeliczyłeś ilość jego powtarzających się co do treści wpisów. Stale to samo, często w reakcji na zainteresowanie Giulią różnych userów. Oczywiście były też głosy krytyczne. Jedne i drugie wypowiedziane i już. Z czasem kolejne tematy, zwłaszcza po pojawieniu sie auta na rynku.
Nikt jednak nie wprowadzał tu jak on jednej - przez wielu z nas ocenianej jak zauważyłeś jednoznacznie negatywnie - mantry.
Przypomina w tym jednego prezesa, którego nic nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne - i owszem, ma do tego prawo, ale nie kosztem pozostałych userów i gości tego forum.
Proszony i napominany o zmianę tego zachowania - bo nie zdania (dla jasności) - zupełnie to ignoruje.
I tak z tematu o Giulii, mamy temat o... mnie to od dawna nie odpowiada.
- - - Updated - - -
Nie w tym rzecz co pokaże czas, tylko jak, i czy w ogóle odnosimy się tu do faktów oraz czy przedstawiamy i przekonujemy, czy narzucamy w ten czy inny sposób swoje zdanie.
Nie przyjmuj tej biało-czarnej narracji, promowanej tak nachalnie przez...
Przecież doskonale wiemy, że rzeczywistość Giulii to i sporo odcieni szarości, o czym tak wiele tak wielu tu pisało. Niemniej trzymamy za nią kciuki, życzymy powodzenia i jesteśmy po prostu zadowoleni, że jest - a z Q osobiście jestem dumny, że AR stworzyła takie auto.
Alfa Romeo Nel Cuore
hehe Niektóre wypowiedzi tutaj traktuję humorystycznie więc w ramach rozrywki zajmę się statystykami
(wniosą tyle samo do rozmowy)
Zwrot "Alfa tonie i nic jej już nie uratuje.":
użyty - 8 razy
liczba postów - 2
---
średnio 4 razy na post
Żeby ten post nie był aż tak bezużyteczny to dodam, że jako nieistniejący target z niecierpliwością czekam na transport do polski, który prawdopodobnie dojedzie jutro a pod koniec tygodnia będę mógł się cieszyć że wspieram tę mizerną sprzedaż![]()
Ostatnio edytowane przez azar ; 27-03-2017 o 00:58
Archi, wbrew pozorom, trochę łączy Cię z Andersonem, którego tak tutaj postponujesz.
Po pierwsze primo, obaj nie macie Giulii w garażu i nic nie wskazuje na to, abyście mieli ją mieć (nic przynajmniej o tym nie wspominacie), a udzielacie się regularnie i namiętnie w tym wątku.
Po drugie primo, niechęć do pewnego Prezesa, ale od tego jest dział w HP pt. "Dobra zmiana".
Dla odmiany, taki np. Garraty, ma całe 4 posty na liczniku i zamówioną Veloce.
Dobrze wiem, jaki jest Anderson - kilka razy uderzył we mnie poniżej pasa (w Ciebie nie, tylko w Giulię), ale jednak na miejscu moderatorów nie banowałbym go i zachowałbym do niego więcej dystansu.
Nie wiem nawet czy się znacie, dla mnie jest nickiem, za którym kryje się jakiś nieszczęśnik.