Oj dobra, z tymi 150 zł to jesteś poza konkurencją xD
Oj dobra, z tymi 150 zł to jesteś poza konkurencją xD
Wczoraj ruszyłem z wymianą siedzeń i tylnej kanapy , poszło z lekkimi problemami ale się udałoMianowicie w tylnej kanapie a dokładniej w oparciu w jednym ze stelażów nie umiałem odkręcić śruby, próbowałem rozwiertywania ale doszedłem do wniosku że śruba jest tytanowa bo za żadne skarby nie dało jej się rozwiercać... więc pozostała mi kątówka
później poszło z górki...
A co do boczków , doszedłem do wniosku że moje plastiki są w lepszym stanie dlatego zostają , a co do skóry , nie jest tak kolorowo jak mogłoby się wydawaćskóra w boczkach trzyma się na takich choćby (nitach) trzeba cholernie uważać żeby nie uszkodzić struktury skóry a żeby ją zamontować w starych boczkach będzie trzeba użyć kleju
Kolejne fotki niebawem .![]()
A więc to za te zice dałeś tyle kasy[emoji6] gdybyś stanął z drugiej strony auta (tyłem do słońca) zdjęcia byłyby efektowniejsze
Zdjęcia robione na szybko , zice jak zice , jestem zadowolony, co prawda czeka mnie dokładne czyszczenie ale myślę że stan jest adekwatny do ceny , na pewno w tym kolorze... co jak co ale po jasnej skórze bieg czasu będzie zawsze widoczny dwa razy mocniej![]()
Wiadomo, im jaśniejsza tapicerka tym trudniejsza do utrzymania, ale ważne że efekt pożądany