Jak sprzedadzą 80 tysięcy to będzie mega sukces. Według mnie pójdzie jakieś 60 tysięcy w tym roku, ale zobaczymy.
Jak sprzedadzą 80 tysięcy to będzie mega sukces. Według mnie pójdzie jakieś 60 tysięcy w tym roku, ale zobaczymy.
jeśli w marcu było 500, to razy 12 daje 6 tys a nie 20 tys... Rozumiem, że zakładasz, że teraz w kolejnych miesiącach będzie się sprzedawało po 1500 do 2000 alf w USA? I to do końca roku?
Co na to ma wskazywać, skoro obecnie jest to 500? Co ma spowodować trzy czy czterokrotny wzrost sprzedaży?
Auto się nie sprzedaje, pora to zrozumieć. Można urągać, atakować, ironizować ale faktów liczbowych się nie przeskoczy.
- - - Updated - - -
na razie dane wskazują na liczbę ok 30 do 35 tysięcy.... Aby spelnić Twoje oczekiwania musiałby nastąpić dwukrotny trwały skok sprzedaży. Nierealne. Niby z jakiego powodu? Auto było zaprezentowane latem 2015, w sprzedaży jest od lata 2016, a więc dziś to nie jest nowość. Co ma spowodować, że kupujący nagle się zachwycą i rzucą?
Tylko sie cieszyć, bedą łakomym kaskiem na rynku wtórnym.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Alfa założyła 60 tyś Giuli rocznie. Pisałem o tym wiele razy.
Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
Jednego mozna by pewnym ze sprzedaz alfy ogolnie przekroczy 100tys i to bez zadnego problemu w 2017roku.
Ostatnio edytowane przez alfons159 ; 07-04-2017 o 11:35
"Alfa tonie i nic już jej nie uratuje"![]()
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Na szczęście
No i ten nowy projekt - zgodnie z oczekiwaniami - odróżnia się od wszystkich pozostałych całej konkurencji
a jeszcze to
http://www.clubalfa.it/25728-alfa-ro...-classe-c.html
"La nuova berlina di segmento D del Biscione infatti per la prima volta nella sua storia supera nelle vendite complessive le rivali tedesche di BMW Serie 3 e Mercedes Classe C, immatricolando in totale 887 vetture contro le 858 della Mercedes Classe C e le 842 di BMW Serie 3".
We Włoszech w marcu, nowy sedan Alfy segmentu D po raz pierwszy w swojej historii, w skali całkowitej sprzedaży pokonał niemieckich konkurentów BMW serii 3 i Mercedesa C-klasy; zarejestrowano w sumie 887 samochodów wobec 858 Mercedesów Klasy C i 842 BMW Serii 3.
"Solo Audi A4, è riuscita nel mese di marzo 2017 in Italia a superare Alfa Romeo Giulia con 1.160 ma di queste ben 1.081 sono station wagon. Questo mette in evidenza che se la Giulia arrivasse anche in versione station Wagon, cosa che si augurano i numerosi fan del Biscione allora la vettura riuscirebbe a surclassare le rivali tedesche. Purtroppo però come abbiamo detto più volte, al momento nessuna versione Station Wagon è prevista per la nuova Alfa Romeo Giulia".
W skrócie, Audi przebiło te wyniki za sprawą kombi.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 07-04-2017 o 11:59
Alfa Romeo Nel Cuore
A Giulia pobiła BMW 3 i Mercedesa C klasę stając do walki jako sedan vs sedany + kombi!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Anderson bedzie trzy krotnie mniej ;-) Stawiam na 130-150tys sztuk w 2017roku