DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Znam to, mam swoją 156 jakieś 2,5 miesiąca i już mi dziewczyna marudzi, że wole w auto inwestować niż w nią
Espressivo, mi też się podobają. Szczerze nie sądziłem, że tak dobrze będą wyglądały na aucie. Widziałem je na ogłoszeniach, ale odpuściłem jakoś. Ale za parę dni pochwalę się moimi![]()
Dzięki za komentarze!
Długo myślałem co kupić. Najpierw chciałem oryginalne szprychy z pierwszych gta potem szukałem ti, później koło nosa przeszły mi 18stki repliki wzoru ti 159. Ostatnio chciałem juz kupić szprychy OZ ale drogie były i poczekałem i trafiły się te Borbety. Nie myślałem o takich bo nie podobały mi się jakoś felgi w kolorze chromu czy polerowane ale dziś nie żałuję. Na aucie wyglądają naprawdę nieźle no i jest satysfakcja, że to zawsze trochę coś innego. [emoji6]
Mam pytanie czy takie polerowane felgi można traktować wszelkimi możliwymi środkami do czyszczenia felg czy lepiej unikać tych mocniejszych i stosować np. bezkwasowe?
No to przyszedł też czas, żeby się swoimi pochwalić. Dajcie znać czy się podoba!![]()