Jest w internecie test kormoranow i wypadły gorzej niż chińskie opony
Jest w internecie test kormoranow i wypadły gorzej niż chińskie opony
Dlatego na opiniach na temat opon się nie polega. Jak już to średnia z testów i to różnych organizacji a nie jednej.
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Ja tam wolę posłuchać opinii użytkowników którzy mają autko podobne jak moje![]()
Wolę opinie użytkowników Alfy niż testy "różnych organizacji" opon na Passatach lub Golfach
Czyli uważasz, że jak jedna opona od drugiej na passacie jest lepsza, to na AR może być diametralnie inaczej?![]()
Zauważ, że najczęściej na budżetowych oponach na początku jest w miarę ok, a po sezonie robi się już znacznie gorzej. Nie wiem co miarodajnego dają opinię użytkowników, gdzie nikt normalnie nie ma okazji, żeby porównać różne opony w tych samych warunkach.
Mam te ecosporty od kilku tygodni na tyle i na razie jest bdb. Autostrada w deszczu bez niespodzianek, wywazanie bez problemow.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Co daje opinia ? - przynależność do stada (czy grupy rówieśniczej) , opinię można wybrać taką jak pasuje - tyle ich jest, że do wyboru , do kolorugoodride i imperial będą i dobe i niedobre, podobnie continental. A nawet jak niedobe to "dadzą się wyważyć" przynajmniej, a jak inne będą lepsze to będą "niewarte swej ceny" itd
![]()
Z testami już tak fajnie nie jest - są cyferki, jest prawdziwe porównanie , czasem bolesne, czasem po prostu zimne i chłodne i nie można się za bardzo policytować kto jakie odkrycie zrobił itd. Tak że opinie faktycznie mają masę zalet nad testami. A no i nie są na Golfach, bo Alf oczywiście inne prawa fizyki dotyczą, to nadsamochody![]()
To podrzućcie jakieś linki gdzie i jak testowane są markowe używki - bo nowych nie szukam. Będę mógł sobie porównać z budżetówkami
Testy opon zebrana masa w jednym miejscu :
www.tyrerewview.co.uk
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc o testach "markowych używek" ?? chyba nie sądzisz że ktoś się czymś takim zajmuje. Nie da się testować loterii.