Napisał
chudini3
specjalnie się zarejestrowałem aby napisać post.
Nie jestem miłośnikiem alfy romeo, ale za głowę się łapie jak widzę opisywane samochody za około 27 tyś zł w średnim i kombinowanym stanie.
Trafiłem na forum bo szukałem info o alfie romeo 159, a teraz bardzo ważna informacja dla tych co szukają takiego samochodu.
Kupiłem ostatnio w niemczech taki samochód aby sprzedać go z zyskiem w polsce. Nie sadziłem że za ładną alfe ludzie potrafią tyle zapłacić
moja alfa romeo to 159 czarne kombi, na dobrym wypasie, z tego co widzę to brakuje tylko navi, największe plusy to:
-oryginalny przebieg 128 tyś km
- samochód w środku jest prawie jak nowy
- bezwypadkowy, z tego co pamiętam tylko jeden element malowany
- siedzenia w czarnych skórach
-1.9 jtd 150 km
wiem że to nieodpowiedni dział, ale chciałem pomóc tym co chcą wydać prawie 30 tyś za niepewny samochód. Mój samochód nie jest nigdzie wystawiony, planuje go wystawić po drobnych zabiegach kosmetycznych za około 7 dni, jestem ze śląska.
Jeśli ktoś z forum chce chociaż zobaczyć, uważam patrząc na to co w tym dziale piszecie ładny samochód bez ukrywania mankamentów to prosze o kontakt telefoniczny na 503479483
do samochodu jak dziś się dowiedziałem mam oryginalne koła 18', z nowymi oponami michelin continental sport contact chyba 3 albo 5 (te same felgi na allegro, same felgi sa za 4300 zł), do tego mam zimówki w super stanie na oryginalnych 17'
przepraszam za ten post, ale nie pisałem go aby sprzedać samochód, tylko podzielić się z wami tym że jestem w szoku że chcecie wydawać po 27 tyś zł za alfe romeo 159, nie mówiąc już o wątpliwym stanie. Mam nadzieje że nie dostane bana