Ładny ten golf... i nawet kolor odpowiedni. Żałosne.
Ładny ten golf... i nawet kolor odpowiedni. Żałosne.
Rozumiem rozżalenie, ale nie przesadzajmy. Przód wygląda faktycznie dość odstraszająco, ale może będzie jak w przypadku MiTo, gdzie na zdjęciach wychodził koszmarnie, a w realu nawet dość.... ładnie. Z drugiej strony nie mam zbytnio czasu na weryfikację, ale widzieliście sugerowane silniki?
za wiki (tak, wiem co to za źródło itd)
1.4 TBi Multiair 135 bhp
1.4 TBi Multiair 165 bhp
1.750 TBi 230 bhp (czyżby mod dla nowego 1.8TBi z Brery i 159?)
2.635 TBi V6 300 bhp (GTA)
1.6 JTDm Multijet 120 bhp
1.6 JTDM TwinStage 150 bhp
1.9 JTDm TwinStage 190 bhp
2.0 JTDm Multijet 170 bhp
Silniki zacne...jesli wszystkie trafią do Nas? Ale z bryłą sie nie popisali, miejmy nadzieje ze live wygląda lepiej...
2,6TBi V6 - dajcie mi to do mojej 156ładnie się musi odpychać
, byle to nie ważyło "2 tony" z całą elektroniką i resztą staffu
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Gdy pojawiła sie dawno temu 156 padłem na kolana , gdy wyszła 159 i Brera poleciałem do salonu z kasą . Alfie MiTo powiedziałem ,,NIE'' i 149 Milano też mówię NIE . I wbrew innym mnie nie podoba sie przede wszystkim tył auta ,zwłaszcza kształt świateł . Meganka coupe jest o niebo ładniejsza . Może chociaż dzięki jednostkom napędowym przypomni co to znaczy cuore sportivo .
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
do tej pory modele Alfy stylistycznie i konstrukcyjnie stały obok konkurencji zachwycając wszystkich, to inni po latach czerpali z jej projektów. Niestety sytuacja się odwraca i to Alfa próbuje przypasować się do reszty. Kiedyś Alfa ludzi zachwycała ale woleli jeździć mniej ekstrawaganckimi autami, a teraz Alfa podoba się coraz większej ilości ludzi i kupują ją częściej a to może oznaczać że z zewnątrz robi się mdła jak niemiecka kupa. Jest dziwna zależność nowe modele coraz mniej podobają się tym którzy kochają markę a coraz bardziej "ludowi"
Rafter ma rację że coraz mniej tego cuore sportivo![]()
no padaka nie? pisze i mówie: kontynuować agresywny przód 159/breraale mnie...nie słuchają
Szkoda, unifikacja modeli, tak modna teraz na świecie, widać że trafiła tez do alfy.
W kwestii wyglądu nie ma się czym zbytnio cieszyć i szczycić, ale nie wiem czy ktoś zauważył, że radia innego niż seria to sobie tutaj też już nie wsadzicie....Choć podejrzewam, iż zadbali o USB i Bluetooth w serii bo w przeciwnym wypadku będzie lipa.
Jedyne co mi sie podoba to...silniki...reszta...jest milczeniem![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
porównanie z bravo i niestety bravo lepiej wypada
![]()