PORSCHE CAYENNE S 4.8 385KMMITO 1.4 LPG 78KM NERO ETNA
ALFA TO WIĘCEJ NIŻ AUTO.....TO PASJA
HISTORIA 159 http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...adalberto.html
HISTORIA MITO http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...nero_mito.html
Dzisiaj dostałem przesyłkę z ramkami alfaholików i dzisiaj zostały zamontowane na aucie.
W przyszłym tygodniu planuje wymienić wariator , olej silnikowy valvoline 10w40 max life, odrazu przy rozbiórce dochodzi wymiana uszczelki zaworów no i filtr olejui to by było na tyle z planów na ten miesiąc.
Sprawdzone ciśnienie w kołach i trochę dopompowane.
Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Zatankowałem do 1.9 JTD ON BP Ultimate za 100 pln, a niech ma staruszka![]()
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Naprawiłem ABS/VDC, który umarł mi po sobotniej naprawie tylnego zawieszenia (wahacze wzdłużne VEMY). Nowy czujnik prędkości koła firmy BOSCH i system ożył. Nie powiem, ale milej się jedzie jak ASR i VDC działają.
Zmodyfikowałem przedni zderzak i błotnik przy wyjeździe z garażu. Teraz wiem, że zderzak pod spodem jest czarny :/
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
Wczoraj wymienione siłowniki tylnej klapyjuż nie spada na głowę
![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 8V 115 KM - była
Jest Zafira 2.0 OPC 192KM
Nie dziś ale w tym tygodniu wymieniony dwumas i sprżęgło, amortyzatory i sprężyny (od Brava JTD, chciałem miększą Alfe i jest ale wcale nie dużo - dla mnie bomba), uszczelniacze półosi i wałka od strony skrzyni, wyczyściłem przepływomierz bo półtora roku temu kupowałem a dzisiaj odmówił współpracy - teraz zapierdziela jak oszalała. Koszt drugiej takiej Alfy, przez 3 lata to bym kupił 4-5 takich. I na koniec uciechy jak wszystko ładnie działa jak nic felgi pogiąłem. Porażka...