Hej,
159 z 2010 r. radio MP3, jest przycisk mute w rogu itd. Producent Bosch. Od kolegi na test dostałem kabalex z AUX, nie działa. Gdy nie ma płyty i naciskami przycisk CD pokazuje komunikat, że źródło niedostępne. Czy ktoś przerabiał temat tego radia?
Z tego co wyczytałem pozostaje mi tylko Xiaomi Roidmi 2S. - ktoś testował?
masz kabel z zolta wtyczka mini iso? miales b&m? czytales caly watek?moze trzeba zmienic ustawienia proxi?
Panowie mam pytanie jak podłączyć aux tzn kabel do kostki z tylu radia
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
włożyć żółtą wtyczkę do gniazda o ile masz piny w swoim radiu (e.w spiąć ją z innymi wtyczkami jeśli coś jeszcze masz podłączone) i przełączyć na aux?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Zobacz zakupiłem takie coś jak włożyć w tą wtyczkę przewody
wetknąć piny, one się blokuję we wtyczce. tyle ze masz się podłączyć do zółtej wtyczki - niebieska jest na zmieniarkę, a ją tylko aktywuje radio jak sobie z nią pogada przez interfejs (są 2 linie in i out danych).
Twoje radio przełącza się na aux? masz w ogóle piny pod żółtą wtyczkę - niektóre radia starsze nie mają.
sugeruję też przeczytać wątek od początku, bo mam wrażenie że kolega zielony.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
W której miejsce w żółtej kostce wpiac piny
np opisu złączą z naklejki radia? trochę samodzielności, please