Witam
Dość nietypowe pytanie, może ktoś się z tym już spotkał. A mianowicie:
Kieszeń w drzwiach jest wymienialna? Bo nie wiem jakim sposobem ale połamała się w 2 miejscach.
Pozdrawiam
Witam
Dość nietypowe pytanie, może ktoś się z tym już spotkał. A mianowicie:
Kieszeń w drzwiach jest wymienialna? Bo nie wiem jakim sposobem ale połamała się w 2 miejscach.
Pozdrawiam
Z tego co wiem to nie. Musisz szukać całego boczka
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo" - Jeremy Clarkson
Pomogłem?Dodaj punkt reputacji
(gwiazdka pod postem)
Korzystając z założonego już tematu - chyba to już było, ale niestety nie mogę znaleźć - chciałbym wygłuszyć drzwi, muszę więć ściągnąć boczki. Jakie tam są spinki czy mocowania, które mogą się połamać przy zdejmowaniu? Myślałem o tym, aby zamówić je przed montażem, bo to kosztuje grosze, a pewniej bym się z nimi czuł :-) Mam na myśli przednie i tylne drzwi.
Śruba pod klamka, dwie w kieszonce bocznej i kolejne dwie pod spodem a później już tylko trzy śruby od dołu drzwi. Zapinek raczej nie polamiesz, są jak takie małe choinki, wystarczy mocno pociągnąć i powinny wyjść. Pozniej musisz wszystko porozpinac i odkręcić wewnętrzna blachę i gotowe. Roboty na 10 min jak wiesz co i jak.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nie ma raczej możliwości tego połamaćpociągniesz energicznie i wyjdzie jak wszystko poodkręcasz. Tyle co tył rozbierałem bo ślizg trzymający szybe mi się urwał(standard)
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!
Dokładnie, spinki są nie do połamania![]()
2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione
Sprawdź w eper czy jest to dodatkowa część ,ale chyba jest sprzedawana jako cały boczek. Chyba że ktoś z allegro sprzeda Ci sama kieszen
Dałbyś radę to sprawdzić? będę bardzo wdzięczny. Kieszeń kierowcy