Interesowałem się zarówno Mitasu jak i Eneosem (również pod kątem wprowadzenia do oferty) i na pewno są to bardzo dobre produkty ale wg. mnie nie są lepsze od Millersa, Penrite czy Neste. Każda firma ma lepsze i gorsze produkty i bardzo wiele zależy od konkretnego zastosowania bo ja np. raz polecę Meguina/Liqui Moly a innym razem Prnrite, Millersa czy Neste a jeszcze innym razem Specola. Odnośnie tych wpisów byłych pracowników Specola to jest to stara sprawa i z tego co wiem zajmowali się tym prawnicy Specola. Kilku pracowników przeszło do konkurencji i zaczęło robić negatywny PR Specolowi. Wracając do zaufania do konkretnego oleju to mam kilku naprawdę wymagających Klientów, którzy bardzo dużą uwagę przywiązują do jakości smarowania i to właśnie ich opinie i spostrzeżenia budują moje zaufanie do konkretnych produktów.
Ap ropo jeszcze Specola Golda 5W40 to sprzedaje się on Specolowi w tym roku jak ciepłe bułeczki i robi się coraz bardziej popularny na rynku stąd będą się czasami pojawiały róże również negatywne opinie ale ja wolę usłyszeć jakieś konkrety od kogoś takiego jak Pablo niż czytać jakieś anonimowe wpisy nie wiadomo kogo. Słyszałem już bluzgi na Amsoila i Millersa![]()