Myślałem o tym T10 jak pisałeś tylko jak tam się wpiąć ? Który to pin tego T10
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Myślałem o tym T10 jak pisałeś tylko jak tam się wpiąć ? Który to pin tego T10
A tego nie pamiętam, bo sam nie zakładałem. Tam na obudowie chyba jest schemat. Podpinasz pod pin wyjściowy. Jest mało miejsca, ja wsunąłem odizolowany przewód w otwór i dopchnąłem wtykiem przekaźnika. Zalutować się nie da, bo się nie zmieści.
Dokładnie tak samo chce wsunąć tylko który to wyjściowy ? Bo pzekaznik to wiem który to
Podepnij się np. pod F20 (ogrzewanie tylnej szyby) bypassem, to chyba najmniej inwazyjne rozwiązanie i LED-y gasną natychmiast po wyłączeniu silnika.
Natomiast zasilenie wyprowadź przez dekielek, w którym jest zaślepka (taka szara choinka), przez którą można poprowadzić kabel na zewnątrz. Jak weźmiesz dekielek do ręki, to będziesz od razu wiedział o co chodzi.
Pod f20 mam cały czas napięcie , oczywiście mówimy o skrzynce w kolorze silnika
A co to jest F24
Masz bana na instrukcję obsługi?
Możesz też podłączyć się pod pompkę paliwa.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Nie mam ale samo się bawię i myślałem o F20 jak kolega wyżej pisał a tu zonk , a pod F24 jest po zaplonie i odrazy znika
Przepraszam, chodziło mi oczywiście o F24, źle spojrzałem w instrukcji. U mnie działa idealnie.
Początkowo próbowałem podpiąć się pod pompkę paliwa, czyli F21, ale nie zdało to egzaminu (nie mam pojęcia dlaczego ale nie było tam napięcia, nie zastanawiałem się długo dlaczego, tylko próbowałem dalej), którymś z kolejnych strzałów było F24 i trafiony.
Niemniej jednak sprawdzałem to na tej zasadzie, że kolega usiadł w aucie, na przemian odpalał i gasił auto, a ja sprawdzałem miernikiem bezpieczniki aż trafiłem na właściwy.