Strona 26 z 37 PierwszyPierwszy ... 161718192021222324252627282930313233343536 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 361

Temat: aux

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

a w proxi jak masz ustawione wejscie audio, moze tu jest problem?

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150km

Domyślnie

czy jest możliwość rozgałęzienia kabla tak, żeby mieć b&m i aux ?

Użytkownik Świeżak Avatar Rybson
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR159

Domyślnie Aux AR 159 blaupunkt 939 CD

Witam czy posty dotyczące podłączenia Aux i mogę nic znaleźć z moim przypadkiem. Mam radio blaukpunkt 939 cd i z tyłu oprócz podłączonych 2 kostek i anteny nie więc żadnych kostek, a chciałbym podłączyć Aux. Czytałem wcześniej jest potrzebny kabel z żółtą kostką żeby podłączyć zakupiłem podłączyłem i nic , później wyczytałem że jeszcze może też pasować kabel z niebieską kostką ze z mostkowanym data in - data out Ale to też nic nie dało. Proszę więc o pomoc co mam zrobić żeby Aux w moim radiu działał.

P.s mam AR159 z 2005 i nie mam przycisku cd

Użytkownik Ogier Avatar rozyk
    Auto
    AR 159 2.4 JTDm 210 KM

Domyślnie

Upewnij się że masz dobrze podpiętą kostkę. Ja kupiłem i była źle wykonana. W załączeniu zdjęcia prawidłowej.

Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR159

Domyślnie

Kupiłem taką kostkę która jest właśnie prawidłowo podłączona jak na zdjęciu numer 2

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR159

Domyślnie

A mam takie radio

Użytkownik Ogier Avatar rozyk
    Auto
    AR 159 2.4 JTDm 210 KM

Domyślnie

Oj to masz stare radio. Nie wiem czy na nim pójdzie. Poczytaj post bo już nie pamiętam.

Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR159

Domyślnie

Ok dzięki, mam nadzieję że ktoś inny kto przeczyta mój post będzie wiedział co z tym fantem zrobić :/

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Cytat Napisał Rybson Zobacz post
    Witam czy posty dotyczące podłączenia Aux i mogę nic znaleźć z moim przypadkiem. Mam radio blaukpunkt 939 cd i z tyłu oprócz podłączonych 2 kostek i anteny nie więc żadnych kostek, a chciałbym podłączyć Aux. Czytałem wcześniej jest potrzebny kabel z żółtą kostką żeby podłączyć zakupiłem podłączyłem i nic , później wyczytałem że jeszcze może też pasować kabel z niebieską kostką ze z mostkowanym data in - data out Ale to też nic nie dało. Proszę więc o pomoc co mam zrobić żeby Aux w moim radiu działał.

P.s mam AR159 z 2005 i nie mam przycisku cd
    do czego Ty się chcesz żółtą kostką podłączyć jak w swoim radiu nie masz nawet pinów dla tej kostki? na niebieską też nie podłączysz się, to zapętlanie data out/in to działało w jakiś starszych modelach,ale w 159 musi już dostać prawidłową odpowiedź od zmieniarki.

masz parę opcji:
    1.wymienić radio na takie z aux (podobno działają), możliwe też że trzeba będzie w proxi zmienić ustawienia i zrobić osiowanie. tylko jeśli masz obecnie B&M (to na zielonej wtyczce), to nie wiem czy z nowym radiem się zosiuje, jak również nie wiem czy nie zniknie Ci opcja AUX jeśli nawet (bo w radiach nowszych B&M było na żółtej wtyczce i wtedy znikała opcja AUX). no chyba ze nie masz B&M to OK.
    2.kupić symulator zmieniarki, cos typu Yatour czy inne. są różne na rynku z USB/SD/jack/BT.
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    AR159

Domyślnie

No to szkoda że w moim radiu nie da się podłączyć samej kostki żeby był aux . Ale dziękuję za radę .

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia