Sprawdz sobie linka z.mojego pierwszego postu. Tam jest taka gumowa wkladka do chyba tej podpory, ja sobie ja zamowilem i sprobuje wlozyc w miejsce rozwalonej, moze jakos mi sie uda
Wysłane z mojego CHM-U01 przy użyciu Tapatalka
Sprawdz sobie linka z.mojego pierwszego postu. Tam jest taka gumowa wkladka do chyba tej podpory, ja sobie ja zamowilem i sprobuje wlozyc w miejsce rozwalonej, moze jakos mi sie uda
Koledzy dziękuję za info o wale, już jestem spokojniejszy![]()
Wał w regeneracji.
Jeżeli chodzi o przedni wieszak: tuleje mialem wyyyyywalone tak, że w to uwierzyć nie potrafiłem, jednej jak by w ogóle nie było...
Te tuleje dałem do frimy na pomiary i prawdopodobnie niedługo ujrzymy je w produkcjiTak ze będzie już koniec z problemem niedostępnych tulei, będę informował
Ostatnio edytowane przez TSparrow ; 21-06-2017 o 13:23
No, najnowsze info![]()
TEDGUM będzie produkował te tuleje do przedniego wieszaka. W połowie lipca już mają być dostępne, bez trzpieni mocujących które niby sie wyjmuje. Koszt jednej: 150zl. No, wiec powiedzmy że temat z tulejami do tego będzie załatwiony![]()
Robisz naprawdę dobrą robotę
Na razie jeszcze ze swoją nie mam takich problemów, ale zamierzam zostawić sobie crossa na dłużej i pewnie będę musiał za jakiś czas skorzystać z tej opcji.
Dzieki. Planuje zrobic jakis temat taki ogolny o crossie, manual z najczestrzymi problemami, pytaniami i rozwiazaniami. Na forum mamy juz ich kilka, a tak to nie bedzie trzeba szukac
Panowie ( i Panie) tutaj prezentuję jak chodzą tulejki z przedniego wieszaka.
O ile wydaje mi się że pierwszy, większy sprawdzamy jest ok, to ten drugi jest mega elastyczny. Nie wiem czy nie ZA elastyczny. Jak widać na zamieszczonym filmie, trzyma się on na 4 gumowych hmm, 'rurkach', nie jest to tuleja pełna i i może musi tak chodzić? Chociaż jak sprawdziłem to te rurki są mega poparciałe.
Tutaj film:
Ostatnio edytowane przez TSparrow ; 28-06-2017 o 19:25
Ta pierwsza OK a druga zerwana. Tak mi to wygląda.