Tylko że kolega nakano ma oryginalny wentylator z alfy i ma takie same objawy jak ja.
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Tylko że kolega nakano ma oryginalny wentylator z alfy i ma takie same objawy jak ja.
Tak teraz mam oryginalny ale wcześniej nie był. Nie wiem z jakiego pojazdu był przeszczepiony ale miał osobny włącznik ukryty pod kierownicą. Szczęście w nieszczęściu magik nie powycinał nic z oryginalnej wiązki chociaż dosyć mocno pokaleczył.
W chwili obecnej wentylator naprawiony, przyczyną była główna wtyczka przy samym wentylatorze, tam też czarował lutownicą. Przewody nie były pocięte ale piny były luźne w gniazdach wtyczki i któryś słabo stykał plus wilgoć (bo mokro nigdzie nie było) i mamy usterkę.
arkadiusz jak przestanie działać to miernik do ręki i lecisz po wszystkich połączeniach, na 99% gdzieś nie łączy jak powinno. Ja właśnie od tego zacząłem.
I jak pisze Masa kup oryginał!
Ostatnio edytowane przez nakano ; 10-07-2017 o 17:44
Muszę się zabrać jeszcze raz od początkuMam jeszcze jedno pytanie, nie łączyło u Ciebie w tej czrnej kostce tuż przed wentylatorem, czy na wsówkach przy płytce elektroniki wenrylatora?