Masz rację dziś tak zrobię. Dzięki za pomoc! Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Sprawdz napinacz.
Napisał Konrad20 Sprawdz napinacz. Napinacz jest do wymiany już kupiłem tylko nie mam kiedy założyć... Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Napisał pablito8212 Napinacz jest do wymiany już kupiłem tylko nie mam kiedy założyć... Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Temat zakończony winny napinacz... Trochę zabawy przy wymianie ale jest cisza w końcu!!! Dziękuję za informację wszystkim! Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Napisał pablito8212 Temat zakończony winny napinacz... Trochę zabawy przy wymianie ale jest cisza w końcu!!! Dziękuję za informację wszystkim! Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Udalo Ci sie w koncu dogadac i kupic taniej? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Napisał gcredhot18 Udalo Ci sie w koncu dogadac i kupic taniej? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Tak kupiłem od tego gościa co mówiłeś 195 zł z wysyłką ;-) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Zobacz tagi
Zasady na forum