Wedle Eper'u zarówno wtryski, jak i turbo w wersji 200 i 280 KM są takie same. Dalej nie kopałem ale wychodzi na to, że moc rzeczywiście innym softem osiągnęli.
Wedle Eper'u zarówno wtryski, jak i turbo w wersji 200 i 280 KM są takie same. Dalej nie kopałem ale wychodzi na to, że moc rzeczywiście innym softem osiągnęli.
Pozostaje jeszcze kwestia różnic mechanicznych w silniku. Ktoś wspominał o odelżonych tłokach w 200 KM.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja powtarzałem pogłoskę o tłokach. pojawiła się na alfaowner.
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...and-280cv.html
Fajnie by było zrobić taką listę o czym głosiły plotki i co już zostało wdrożone.Napisał Autolusso
Panowie czy macie link do działającego ePera?
Bo moje wszystki przestały działać![]()
keyeper.pekidi.com
pod tym linkiem Giulie nie ma ... ktoś ma coś działającego?
Ma ktoś namiar na działający ePER ?
Eper działa. Ale trzeba blokować okienka wyskakujące lub odczekać gdy jest przeładowanie strony.
piszesz o jakimś z Giulią/Stelvio? ja nie znam żadnego (poza płatnym) który by miał te auta obecnie.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.