hej wszystkim,
Po dłuższym czasie szukania Alfy Romeo GT z silnikiem 3.2 V6 od Giuseppe poddałem się z uwagi na brak egzemplarzy i biorę w kredycie Giuliette QV.
Znalazłem ogłoszenia i przejechałem 1800km sprawdzając parę z nich, cena ogólnie miała być do 65k. Ktoś wcześniej wspominał o ogłoszeniu forumowicza jednej QV z Prodrive felgami. Po obejrzeniu jej jestem na nią najbardziej nastawiony, jednak cena to aż 68k. Jest to dla mnie zdecydowanie górna granica i teraz kwestia jest waszej oceny jeśli moglibyście mi doradzić czy się opłaca:
Rok: 2013
Przebieg: około 30k (trochę mało)
Na szóstym biegu leciutko rusza się drążek zmiany biegów (podobno jest to akceptowalne i nie muszą to od razu być poduchy czy półośki)
Podaje link do galerii allegro:
https://www.galerieallegro.pl/zdjeci...9750079/1#zdj3
Jeśli ktokolwiek z was oglądał ten samochód i cokolwiek wie, to prosiłbym o info czy też opinię. Cena spora jak dla mnie, a widzę, że ta [notranslate]Alfa[/notranslate] jest wystawiana na allegro już od ponad pół roku. Znalazłem ogłoszenie w archiwum ze stycznia 2017. Dziwi mnie to, dlaczego ona tak długo wisi i nikt jej jeszcze nie kupił.
- - - Updated - - -
dodatkowo wstawiam zdjęcie z odważnikami na feldze, które trochę mnie niepokoją, bo jest ich moim zdaniem zdecydowanie za dużo, jednak znalazłem na google jedno zdjęcie Brery S, która ma w tych felgach tak samo dużo odważników. może coś wiecie czy te prodrive tak mają?
Załącznik 233169