Nie dalej jak tydzien temu bylo to samo pytanie. Ile razy można pisac, ze do sprawdzenia tuleje wahaczy górnych oraz sprężyny które z biegiem lat siadają czesto na nowych auto idzie sporo w górę.
Nie dalej jak tydzien temu bylo to samo pytanie. Ile razy można pisac, ze do sprawdzenia tuleje wahaczy górnych oraz sprężyny które z biegiem lat siadają czesto na nowych auto idzie sporo w górę.
Sprężyny wymienione w zeszłym roku zaraz po wymianie kąty takie same. Sprężyny kyaba. W tym roku wymienione górne wachacze i to samo. Pozniej dolne i to samo. Ktoś coś? Kąty wychodzą zawsze tak samo. Koła kładą sie do środka. Rozmiar koła nie ma znaczenia.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozostaje próba poluzowania wózka pod silnikiem i ponownego dokrecenia ale tym mozesz nie zejść poniżej stopnia. Masz 1,30° czy 1° 30'?
Witam ponownie, dziś byłem w warsztacie i powiedzieli że zrobili wszystko co w ich mocy, ale jeszcze nie jest perfekt.
Zostały do wimiany sprężyny ze sportowych na oryginał. Czy wiecie gdzie dostanę oryginał ? może być lekko używany!
Potrzebne na Już ! za jedną oponę płacę 200FRanków Szwajcarskich = prawie 800zł to wolę kupić sprężyny i mieć spokój z oponami !
Jakie wyniki masz teraz?
Jeśli spece widzą ratunek w wymianie sprężyn, bo sportowe, to ja ciemno to widzę![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Ja tez . Komplet kyaba 500 bodajże u mnie chujka pomogło
Jakie masz kąty? Pochylone koła? Jak tak to seryjny problem i wymiana sprężyn nic nie daje. Mam taki sam rozmiar koła itp opony zjechanie do drutu ale nawet poza bieżnikiem także cieżko było nawet zobaczyć.
Jakie masz kąty? Pochylone koła? Jak tak to seryjny problem i wymiana sprężyn nic nie daje. Mam taki sam rozmiar koła itp opony zjechanie do drutu ale nawet poza bieżnikiem także cieżko było nawet zobaczyć.
Moja drze od nowości
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Ja mam zas problem, ale z tylem. U mnie zabkuje opony po 20 tysiacachTI SW