Strona 86 z 114 PierwszyPierwszy ... 36767778798081828384858687888990919293949596 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 1134

Temat: Ciekawe aukcje części do Gtv

Użytkownik Świeżak Avatar Kevio
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Skoda Fabia II

Domyślnie

Są dedyki do GTV albo 145? Czy chodziło Ci o gotowe pojedyncze tłumiki uniwersalne w których spawają zaczep pod auto?

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

Nie ma dedykowanych egzemplarzy do tak starych aut. Przynajmniej jak ja się tym interesowałem to takie rzeczy robili masowo tylko do kilku modeli mercedesa i bmw. Są elementy wymagające wspawania w odpowiedni fragment układu wydechowego, podłączane do sieci, lub bardziej zaawansowane do sterownika silnika.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar maras37
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

To już sporo za taki w sumie gadżet .Jedyny plus ,że może faktycznie łatwiej będzie na przeglądzie .Trochę się obawiam bo weszły nowe przepisy i tak łatwo nie będzie.Co myślicie o tym panowie nowe zasady konta przelot? może katalizator zostawić i jeden chociaż tłumiący zrobić ?, mam w sumie dobry kat. i tylko skupić się na uzyskaniu fajnego dźwięku.Nie gadałem jeszcze pod tym kątem z nimi.
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 08-10-2017 o 07:32

Użytkownik Romeo Avatar Tytus9
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo Gtv

Domyślnie

A masz jakiś link do nowych przepisów? Nawet nie wiedziałem, że się coś zmieniło...
    Ja bym u siebie katalizator zostawił- gdybym miał. Teraz myślę nad wstawieniem sportowego kata, ale trochę mi się nie chce grzebać jak póki co jest spoko.

Użytkownik Znawca Avatar duke75
    Mieszka w
    Kłaj/Kraków
    Auto
    AR Giulia Super; AR Tonale PHEV; Spider 916 3.0 V6, GTV 3.2 V6 "La Regina"

Domyślnie

Najprostszy sposób to DB-killery jak w motocyklach czyli wkładki do końcówek wydechuprzykręcane śrubkę tylko do przeglądu lub na tor bo np.w Poznaniu są limity głośności. Gorzej jak się ma poczwórny wydech bo takie cztery trzeba zrobić

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Cytat Napisał Tytus9 Zobacz post
    A masz jakiś link do nowych przepisów? Nawet nie wiedziałem, że się coś zmieniło...
    Ja bym u siebie katalizator zostawił- gdybym miał. Teraz myślę nad wstawieniem sportowego kata, ale trochę mi się nie chce grzebać jak póki co jest spoko.
    http://moto.pl/MotoPL/7,88389,224430...i-wpis-do.html

Napewno będzie ostrzej ,bo zapłacić trzeba będzie z góry ,więc łatwiej będzie im cofać auto do następnej kontroli i następnej kasy.Z czasem pewnie dojdzie do tego ,że za niesprawne wycieraczki będziesz cofnięty tak jak to jest u naszych zachodnich sąsiadów..

Użytkownik Świeżak Avatar Kevio
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Skoda Fabia II

Domyślnie

Noi bardzo dobrze. Najwyższa pora zabrać się za te parchy na naszych ulicach. Powinni zrobić jeszcze system jak z OC, że jak nie masz przeglądu choć jeden dzień to kary i raz dwa by ludzi nauczyli, że zamiast kupować gwint i robić naciągi na borbetach to powinni skasować wycieki czy luzy w zawiasie. Czas na dobre zmiany.

Użytkownik Znawca Avatar supa_adam
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv Sport Limited Edition 2002, 156 SW 2.4 JTDm, GT 3.2

Domyślnie

Cytat Napisał maras37 Zobacz post
    Ja właśnie chcę tak uczynić do końca roku Tytusie ,jestem po rozmowach w firmie z Poznania odnośnie całego wydechu ,przelotowy z kwasówki pochwale się jak będzie czym i jak to wyszło..
    inaczej nie wrzucił bym tego linku
    drugi też ciekawy częstujcie się koledzy przypuszczam ,że miał tego więcej wcześniej

ostatni przewód hamulcowy przód wyrwałem za psie pieniądze ,uszczelkę przedniej szyby ,nowiuśki zbiornik płynu chłodzącego też no i najważniejsze dla mnie ori klocki przód za 130z zł

Dziwię się ,że jeszcze te amory ori do 2,0 wiszą u niego .Nie ma chętnych? to już może nie złoty pociąg ,przynajmniej sztaba złota
    A nie był tp czasami zbiornik płynu do spryskiwaczy?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Mieszka w
    Poznan
    Auto
    AR GTV 3.0 V6 24V

Domyślnie

Tak był ,z radości aż się pomyliłem. a szkoda bo wolałbym ten drugi
    Ostatnio edytowane przez maras37 ; 08-10-2017 o 16:43

Użytkownik Znawca Avatar supa_adam
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Gtv Sport Limited Edition 2002, 156 SW 2.4 JTDm, GT 3.2

Domyślnie

No właśnie, now zbiorniczek chłodziwa nie tak latwo spotkać, dlatego aż zapytałem.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka