ok zaraz się biorę za to bo lepiek nie odbierał tel ale to na miejscu dorwalem stwierdził aby podpiąć EGR A jeśli to nic nie da to ma jeszcze inne oprogramowanie masakra !! ale sam fakt zaślepki egr super spra2a auto całkiem inne bardziej elastyczne co do km dobrze miałem ustawione ale dzisiaj wróciło juz prawie do normy![]()
podpięty egr ale błąd widoczny ? check lubi się zapalic po przejechaniu (25-30) km nie wiem jak teraz z podpiętym :/
- - - Updated - - -
jeszcze jedna sprawa bo tak sprawdzając parametry na fiatscan - wybrałem fukcje aby pokazała w ilu procentach jest zapchany DPF i pokazało 46% i tu mnie zastanawia skoro niema dpf i niby wyprogramowany jest to czy to jest normalne aby pokazało ile ma % ?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
jestem po zabiegu i jak narazie 15 km zrobione i jest ok auto przyjęło bardzo spokojna pracę jak przed zabawa z egr i dpf więc wielki plus w razie jak by cos sie działo mam znów podjechać i manualnie mi wszystko ustawi .