Dzięki sppko. Wiec komputer![]()
Dzięki sppko. Wiec komputer![]()
odświeżam temat czy ktoś się z tym upierał aby wskazania na wyświetlaczu byly rzeczywiste do stanu cofania ?
Na centralce PDC która obsługuje wyłącznie tył - nie da rady. Musiałbyś mieć centralkę dla PCD przód+tył. Ale nie wiem, czy można ją używać z podpiętym wyłącznie tyłem?
Może lepiej już dołożyć PDC-przód i wówczas będziesz miał możliwość poprawnego wyświetlania grafiki z czujników.
ok dzięki kolego czyli sam tył nie ruszy A dokładać już mi nie warto bo moja ślicznotką latam prawie 5 lat i powoli będę szykował się na nowszy model
Giulia to moje marzenie i trafiłeś w dziesiątkę bo właśnie ona będzie następcą mojej perełki 159 ale zanim to nastąpi to jeszcze z rok muszę polatac 159 bo w marcu zbyt duży wklad w nią dałem bo coś kolo 5 tys. maglownica - turbo - zawieszenie- rozrząd ( pełny) - alternator - termostat itd. więc szkoda teraz dac ja pod młotek chodź jest myśl by zostawić ja w rodzinie ( dac żonie) ponieważ jestem mega zadowolony z tego auta
- - - Updated - - -
dodam że 2 miesiące temu wywaliłem EGR i DPF plus nowa podsufitowka odświeżone nowe wnętrze i zmieniona ori navi I oczywiście mega sentyment do niej !
Pozostaje się tylko cieszyć że są ludzie którzy widzą motoryzację w innych barwach niż Passat Golf i OctaviaGiulia jest piękna Myślę że za ok 5 lat będzie mnie stac
Pozdrawiam i Wesołych Świąt Życzę
bo w aucie liczy się serce A nie znaczek na mascedziękuję i również wszystkiego dobrego
![]()