Strona 15 z 111 PierwszyPierwszy ... 567891011121314151617181920212223242565 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 1106

Temat: [Stelvio] Opinie użytkowników o Stelvio

Użytkownik Ogier Avatar Mandus
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza
    Auto
    STELVIO First Edition

Domyślnie

Do bezpośredniego układu kierowniczego można się przyzwyczaić. Jak kolega zauważył - to jest SUV - i tym jeździ się trochę inaczej - ale jeśli spalanie nie jest problemem, to na pewno da to auto sporo frajdy
    Ja na trasy mam BMW serii 5 w diesel'u - uważam, że limuzyna w trasy jest najlepsza - lepsza niż Q7, Cayenne itp. Więc tutaj każdy musi sam wybrać co woli - ale ogólnie Stelvio to fajne auto - właśnie jest inne, nietuzinkowe, powiedziałbym, że dość odważne itp - dlatego jest właśnie fajne

Użytkownik Świeżak Avatar filop
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    E0 BUSSO

Domyślnie

w MAcanie chyba jest zwykłe ordynarne ( jak w Alfie ) R4 ? czy mają takie cudo jak V4 ??? Bo ktoś ti pisał kilka postów wyżej o V4
    Ostatnio edytowane przez filop ; 20-12-2017 o 23:36
    E0 BUSSO

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Garraty
    Auto
    Giulia Veloce

Domyślnie

https://www.youtube.com/watch?v=625vZ4Ug2Eg

Świetnie się ogląda, samochód, widoki, event by Alfa w Dubaju. Coraz bardziej Stelvio Q mi się podoba i coraz bardziej zastanawiam się nad zakupem Obejrzyjcie cały filmik, warto

BTW, najlepszy komentarz twórcy silnika

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Firste
    Auto
    Alfa Romeo Stelvio FE 280 KM

Domyślnie

Powiem wam, że Stelvio Q wygląda mniej dynamicznie z boku niż zwykłe, przez to, że wydaje sie wyższe (od samego dołu w jednym kolorze).
    Normalna wersja jest nieco złamana i tym czarnym progiem jak i ramkami chromo, no i wizualnie koła w normalnej wersji przez ten czarne nadkola, tez wydają się ciut większe a wieć bardziej muskularne. Jednak przód i tył to Q wiadomo, bardziej agresywnie.
    https://i.imgur.com/Y3oWzBW.jpg - duża fota.
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	stelvio_fe_qv2.jpg
Wyświetleń:	28
Rozmiar:	68.9 KB
ID:	239206  
    Ostatnio edytowane przez Firste ; 21-12-2017 o 17:28

Użytkownik Znawca Avatar Żuczek
    Mieszka w
    Płock
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta MA170 KM

Domyślnie

Jak dla mnie wersja Q wygląda bardziej sportowo a zwykła bardziej SUV-owo. I ta pierwsza to stylistycznie mój typ.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Użytkownik Znawca Avatar Krzysztof
    Mieszka w
    Jaworzno
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał Żuczek Zobacz post
    Jak dla mnie wersja Q wygląda bardziej sportowo a zwykła bardziej SUV-owo. I ta pierwsza to stylistycznie mój typ.
    Przecież to jedynie kwestia stylizacji obu aut: załóż te same felgi i obramowania szyb w tym samym kolorze i zdejmij koniczynkę, to nie poznasz, co jest co
    Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 AT8 Q4 (2018-...)
    AR 159 1.9 JTDM Q-Tronic Distinctive (2008-...)
    AR 147 2.0 TS Selespeed Distinctive (2001-2008)

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Q

Domyślnie

Z tylu poznasz po wydechu, z boku po innych zderzakach i tarczach, z przodu po wlotach na masce. Tak samo jak veloce do Q w Giulii

Sent from my iPhone using Tapatalk

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Garraty
    Auto
    Giulia Veloce

Domyślnie

https://www.youtube.com/watch?v=_bhn7UbD5LQ

Druga część z Dubaju... Świetne video.

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    chyba STELVIO

Domyślnie

Witam ponownie po przerwie, piszę bo odebrałem swoje Stelvio... w końcu i czuję się w obowiązku żeby opisać pierwsze wrażenia ale od początku. Wcześniej pisałem że kupię FE testowe itp. Później doszedłem do wniosku że chyba te pierwsze FE jednak mogą być obarczone błędami młodości poza tym były one dla mnie za nudne i grzeczne. Gdzieś na szybko wybór padł na wersję Super w Misano Blue na felgach 19' (5EV) z bajerów bardzo mało ale jednak pakiety Sport i Super Sport Design, chyba wszystko. Cena bardzo atrakcyjna jak dla mnie bo wyszło ok 184 przy wynajmie. A teraz najważniejsze bo wrażenia po ok. 100km. Auto spełnia wszystkie moje oczekiwania, jest szybki, sztywny, bardzo stabilny, bardzo pewny w jeździe. Do układu kier. mozna się przyzwyczaić w moment jak i do hamulców. Środek wykonany ponad przeciętnie, bardzo dobrze spasowany, nic nie skrzypi itp. Generalnie ten samochód na wszystko czego ja potrzebuę, na nawigacjach fabrycznych nie jeżdżę, radio i stream BT bardzo sprawne, te fabryczne audio jak dla mnie gra jak trzeba. Wszystko jest fajnie jak na teraz. Polecam

Użytkownik Świeżak Avatar filop
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    E0 BUSSO

Domyślnie

Cytat Napisał v12 Zobacz post
    Witam ponownie po przerwie, piszę bo odebrałem swoje Stelvio... w końcu i czuję się w obowiązku żeby opisać pierwsze wrażenia ale od początku. Wcześniej pisałem że kupię FE testowe itp. Później doszedłem do wniosku że chyba te pierwsze FE jednak mogą być obarczone błędami młodości poza tym były one dla mnie za nudne i grzeczne. Gdzieś na szybko wybór padł na wersję Super w Misano Blue na felgach 19' (5EV) z bajerów bardzo mało ale jednak pakiety Sport i Super Sport Design, chyba wszystko. Cena bardzo atrakcyjna jak dla mnie bo wyszło ok 184 przy wynajmie. A teraz najważniejsze bo wrażenia po ok. 100km. Auto spełnia wszystkie moje oczekiwania, jest szybki, sztywny, bardzo stabilny, bardzo pewny w jeździe. Do układu kier. mozna się przyzwyczaić w moment jak i do hamulców. Środek wykonany ponad przeciętnie, bardzo dobrze spasowany, nic nie skrzypi itp. Generalnie ten samochód na wszystko czego ja potrzebuę, na nawigacjach fabrycznych nie jeżdżę, radio i stream BT bardzo sprawne, te fabryczne audio jak dla mnie gra jak trzeba. Wszystko jest fajnie jak na teraz. Polecam
    Mam podobny , kolor ten sam, na lato 19 telefony. Ten Twoj symbol felg to telefony ?? Ja juz 2 tys zrobilem z hakiem, spalanie spadlo do 10,4. Czyli super. Tylko skrzypi czasem podlokoetnik gdy reka na nim lezy, macie jakis sposob na to ??

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka
    E0 BUSSO