Nie filozofuj bo ty chyba nie byłes orłem o pierwszego dnia na forum a antynobla proponuje zatrzymaj dla siebie
Nie filozofuj bo ty chyba nie byłes orłem o pierwszego dnia na forum a antynobla proponuje zatrzymaj dla siebie
Ale forum nie jest niczym nadzwyczajnym i nie trzeba mieć magisterki z jego obsługi:
- jest chyba naturalne, że temat powinien nawiązywać do problemu. Czyli np: niedziałające składanie lusterek i regulacja lusterka lewego. Dzięki temu inni użytkownicy mający ten sam problem są w stanie trafić na twój temat, zapoznać się z możliwymi rozwiązaniami i nie zakładają kolejnego tematu na temat problemów z lusterkami. Twój temat podpada pod pkt 2 regulaminu forum - który zobowiązałeś się przeczytać i przestrzegać w momencie zakładania konta.
- problem opisałeś po łebkach. "Nie składają się" to zupełnie co innego niż "nie składają się do końca". Jeśli nie składają się w ogóle, problemem może być elektronika czy uszkodzony panel. Jeśli składają się częściowo, to elektronika jest OK, objawy wskazują na zużyty mechanizm.
Twój temat powinien służyć jako przykład jak nie powinno się zakładać tematów i opisywać problemów.
Kolego zrobiłem jak pisałes prawe działa idealnie a lewe musze pomagac palcem
To było napisac normalnie a nie komentowac o antynoblach