Witam, jako że na forum nie znalazłem odpowiedzi piszę nowy post. Mam do Was pytanie ,czy wie ktoś jakie powinno być ustawione ciśnienie na wtryskach w Alfie Romeo 147 1.9 JTD 8v 115KM (w oryginale) dodam że poprzedni właściciel twierdził że ma 130 KM. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie. Sam nie będę tego robił dodam, że ustawi mi to kolega który już robił podobne, ale musi znać ciśnienia (nie wiem czy mają te same czy różne). Jak różne to prosiłbym o podanie kolejności (1=?Bar, 2=?Bar, 3=?Bar, 4=?Bar i proszę o podanie czy 1 liczony jest od strony kierowcy patrząc od przodu na silnik czy 1 podany będzie od strony pasażera). Prosiłbym o w miarę możliwości szybką odpowiedz ze względu na to że urządzenie do ustawiania ciśnienia wtrysków kolega ma wypożyczone i musi nie długo oddać. Za wszelką fachową pomoc z góry dziękuję. Jest to mój drugi, lub trzeci post więc proszę o wyrozumiałość. Ps. co da wyższe niż zalecane ustawienie i o ile ewentualnie można zwiększyć? W obecnym momencie dwa wtryski mi leją, a drugie dwa też nadają się do regeneracji.