Zobacz wyniki ankiety: Czy na Zlocie w Częstochowie ma odbyć się 1/4 mili czy więcej więcej sprawnościówek

Głosujących
45. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1/4 mili

17 37.78%
  • Konkurencje sprwnościowe

28 62.22%
Strona 31 z 57 PierwszyPierwszy ... 212223242526272829303132333435363738394041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 568

Temat: Zlot w Częstochowie 28-30 sierpnia 2009

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał maciekk Zobacz post
    zastanawia mnie tylko jak to jest ze tyle ludzi pisze "kiedy jakis zlot"?? a jak juz jest i to konkretny to nie ma chetnych.
    kasa, kasa, kasa.
    Poza tym jest tez taka smutna prawidlowosc, ze gdzie 2 cos robi, tam 10 wybrzydza i krytykuje. To moze zniechecac potencjalnych uzytkownikow...
    Przyczyn moze byc masa, ale za glowna uwazam tak chetnie przywolywany brak kasy. Bo choc dla wiekszosci zarabiajacych jakilkowiek grosz odlozenie tych paru setek 2x do roku nie stanowi problemu, o tyle daje swietny wytrych, by nie jechac. Jak sie chce, to sie moze i tyla.
    Co do laczenia z innymi markami, to naturalny wydaje mi sie tylko mariaz z fiatem i lancia. Nie wyobrazam sobie zlotu z klubem calibry, vw czy nawet jeepa.

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    Przyczyn moze byc masa, ale za glowna uwazam tak chetnie przywolywany brak kasy.
    Adam co do kasy to 200 zł za 3 dni i tyle atrakcji to żadne pieniądze. Nie wydaje mi się żeby ciężko było odłożyć po 100 w ciągu 3-4 miesięcy żeby starczyło na wszystkie koszty . No może jak ktoś z daleka jedzie to na paliwo może być za mało . Ale przecież nie problem zabrać się we dwie - trzy osoby w jedno auto. Moim zdaniem jak się chce to się da coś wykombinować. Moją "branżę" też częściowo dopadł kryzys ale to nie powód żeby zrezygnować z takiej imprezy . Nawet plany urlopowe podporządkowałem do Zlotu . Pewnie że spora część użytkowników to uczniowie, studenci itd. i po części należy ich zrozumieć bo w moich "młodszych latach" różnie z kasą bywało. Są też tacy którzy nigdy się na Zlocie nie pojawią - czemu to już ich prywatna sprawa.
    Ale kolejny raz napiszę może przekona to paru niezdecydowanych - NAPRAWDĘ WARTO

Ja oczekuję od Zlotu dobrej zabawy i kolejnej porcji pozytywnych emocji .Na poprzednim i moim pierwszym poznałem mnóstwo ciekawych ludzi z którymi nigdy zapewne bym się nie spotkał. Kilku - kilkunastu user-ów z forum miałem jeszcze przyjemność oglądać na żywo parokrotnie i nawet nie mam dość

Tym bardziej przekonało mnie to że wybierając Alfa Romeo wybrałem słusznie.

A w sumie jako moderujący powinienem się chyba obawiać że podpadłem co niektórym ale nic straconego odrobię wszystko na Zlocie

Jestem też pewien że po Zlocie będzie słychać głosy - szkoda że nie pojechałem a było tak fajnie ,albo : mogłem jechać a mi się nie chciało bo miałem imieniny cioci .

Jak to mówią Polak mądry po szkodzie ale wtedy jak to w życiu zazwyczaj jest już za późno.
    Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 03-08-2009 o 20:36

Fred
    Gość

Domyślnie

Adas... masz dokladnie racje. Kasa to slowo-wymówka by nie jechac a potem narzekac ze "znajomy golfem przejezdzał i mowil ze było kiepsko bo nic sie nie paliło poza grilem"
    Łączenie z innymi markami poza włoskimi nie ma sensu bo to inny typ userów mający inne wymagania względem aut. Inne wloskie marki jak najbardziej zostaly zaproszone wiec tu nie ma o co kruszyc kopii.
    W tym roku organizatorzy przygotowują jeszcze wiecej atrakcji niż w zeszlym wiec szykuje sie zlot gdzie nie bedzie czasu wziać głębokiego oddechu.. a mimo tego brak chetnych.
    Stad tez moje przemyslenia by zrobic zlot nie na zasadzie łapanki ale zaproszen. Bedzie moze mniej ludzi.. ale jakość bedzie wyższa

DDEvil
    Gość

Domyślnie

jestem za a nawet przeciw

cin_ek
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie Zlot powinien być okazją do spotkania i poznania ludzi tak samo zafascynowanych marką, do podszkolenia swoich umiejętności jeżeli chodzi o technikę jazdy, do nauki czegoś nowego o Alfie i jej sekretach bo każdy coś tam wie swojego. I z tego co widziałem z relacji z poprzedniego i zapowiedzi tegorocznego to wszystko dostanę i to tylko za 200 zł Kolejny plus to ilość Alf w jednym miejscu poprostu raj.
    Za rok mam wesele więc raczej przyjazd stoi pod znakiem zapytania, ale może namówię przyszłą żonkę na jeden dzień i szkoda by było gdyby zlot miałby się nie odbyć.
    To co wcześniej było napisane o ilości podobnych imprez to prawda. Ludzie pomimo tego że są na forum to nie czują z nim jakiejś więzi i jak już jadą na jakiś zlot to ten najbliższy miejscu zamieszkania. Ewentualnie uważają że np. Ikar jest bardziej Alfisti
    Tak naprawdę każda z tych imprez jest inna: Karp to rodzinna posiadówka a Ikar bardziej ma charakter rajdu krajoznawczego i każdy wybierze co mu bliższe. Mi odpowiada formuła Naszego Zlotu.

ViP Maniak resoraków Avatar maciekk
    Mieszka w
    brzesko
    Auto
    156 2.5V6 i 147 1.6 Ts

Domyślnie

Cytat Napisał cin_ek Zobacz post
    Za rok mam wesele więc raczej przyjazd stoi pod znakiem zapytania, ale może namówię przyszłą żonkę na jeden dzień i szkoda by było gdyby zlot miałby się nie odbyć.
    to juz masz pomysl na podroz poslubna

adasco
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Fred Zobacz post
    Stad tez moje przemyslenia by zrobic zlot nie na zasadzie łapanki ale zaproszen. Bedzie moze mniej ludzi.. ale jakość bedzie wyższa
    no to mysl o tej formule, choc mam wrazenie, ze juz zostala raz przecwiczona.
    BTW, na zlocie trza o replayu pogadac

cin_ek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał maciekk Zobacz post
    to juz masz pomysl na podroz poslubna
    dla mnie jak znalazł ale moja Edyta raczej inaczej to widzi, ale po drodze zawsze można wpaść póki co szykuję się na obecny

ViP Znawca Avatar Rigidigi
    Mieszka w
    SB oraz WX..Y
    Auto
    166 Q2 2.5 V6, była 145 1.6TS, była 147 1.6TS

Domyślnie

Cytat Napisał adasco Zobacz post
    choc mam wrazenie, ze juz zostala raz przecwiczona.
    To ja chyba nie zasłużyłem na zaproszenie..

ViP Pirat drogowy Avatar Karol88
    Mieszka w
    Kowary, Poland
    Auto
    146 1.7 16v, 166 2.0 V6 TB

Domyślnie

Ja tam nawet się nie przejmuję jakimkolwiek gadaniem że to nie tak..... że powinno być to czy tamto.... ani że za drogo.

Byłem w tamtym roku i wiem czego mogę się spodziewać DUŻEJ ILOŚCI ŚWIETNEJ ZABAWY ZA BEZCEN!!!!!!!

Osobiście jestem kucharzem w ekskluzywnej staropolskiej restauracji, mój zawód wiąże się z pracą przez CAŁE wakacje oraz wszelkie możliwe święta, weekendy i dni kiedy wszyscy inni mają wolne, a jednak pojawię się na zlocie. tak jak to wcześniej ktoś napisał jak się chce to można odłożyć te parę groszy i wygospodarować parę dni wolnego.

A co do ilości chętnych to jak to jest? Dział 145/146/155 jest jednym z największych a na zlocie będzie tylko 5x145 i chyba tylko ja 146 155 nie liczyłem. Ludzie naprawdę warto przyjechać.
    była - Czarna 146 1.4 Boxer
    była - Verde Minerwa 166 2.0 V6 TB

jest - Blue Mate 146 1.7 16v Boxer
    http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...rugi_raz_.html

jest - Crosswagon Q4