nie wiem..każdy robi jak uważa ..ale sam próbowałem ostatnio bawić się w Android auto wybieraniem głosowym itd. Szkoda nerwów ..jedynie synowie mieli radochę jak się tata wkurzał.Dlatego piszę i podaje Ci linka .. to jednak trochę kasy
.To samo interfejs .. o tyle nie dopracowany że działa tylko 6 przycisków a w niektórych wersjach body widzi go jako nawigacje czy radio i już nie zrobi Ci proxy dla zmiany ustawień dla zegarów.Mam nadzieję że na dniach sprawdzę jak wygląda możliwość odłączenia sterowania z kierownicy od body i włączenia drabinki rezystorów bezpośrednio pod stacje.Ostatnia sprawa..zdecydowałem się na wymianę nawigacji ze względu na stare mapy i duży koszt ich aktualizacji.Dlatego nie wyobrażam sobie aby nowa stacja nie miała nawigacji.Nie zawsze biorę telefon , czasami nie ma zasięgu itd. W mojej wersji mam to i to / stacja GMS 6818 / ...choć wcale tej stacji nie chwalę bo również wolałbym przyciski i potencjometr i kolory wyświetlacza bliższe alfie
...ale jak na razie gra fajnie.Całą muzykę mam na penie i nie muszę bawić się w parowanie telefonu.Nie w każdym telefonie możesz wybierać po BT po folderach.Mój tylko gra to co ma załadowane na liście.Przyznam że Sony wygląda fajnie ..
..