to już wyjasnione zostalo rano, moje komentarze sa ciągle aktualne, auto moim skromnym zdaniem nie wyglada na zestrojone, a efekt końcowy jest niewlasciwy
to już wyjasnione zostalo rano, moje komentarze sa ciągle aktualne, auto moim skromnym zdaniem nie wyglada na zestrojone, a efekt końcowy jest niewlasciwy
Czyli co jest zle zrobione?
pierwszy post pod Twoim wykresem napisalem co mi sie nie podoba, masz tez porównanie do strojenia wykonanego w mojej poprzedniej 1.9 i dla kontrastu opisane jak to powinno wygladac.
twoj chip wyglada na nieumiejetnie zrobione strojenie lub wgranie jakuegis gotowca z innego auta albo dolizenie marnego boxa ktory oszukuje ecu
Aha rozumiem
tylko ze nie mam zadnego boxa i robilem chipa w firmie
pisalem xxx lub yyy lub zzz.wychodzi na to ze nie miales strojenia tylko jakis dziwny gotowiec wgrany ktory ma jak dla mnie mankamenty i nie wyglada na dobrze zrobiona usluge. na pewno z tym programem nie wciskaj mocno gazu na wysokich biegach poki nie osiagniesz 2000obr, bo zbyt mocno bedziesz obciazal caly uklad przeniesienia napedu - za duzy moment obrotowy przy zbyt niskich obrotach. nie trzesie Ci autem gdybys tak zrobił na probe (co by znaczylo ze na dzien dobry dwumas nie daje rady)? ile Cie kosztowala ta usluga? pytam bo u Cinka to jest pewnie cos lekko powyzej 1tys za pelne strojenie jtdm.
No to co z tym fantem teraz zrobic?
Tylko znowu trzeba kase dac
- - - Updated - - -
tylko ze ten chip byl tobiony konkretnie pod moje auto a nie zaden gotowiec