W ciągu dnia robić swoje jak co dzień, praca ito., wieczorem pyknąć ze 4 browary i przestać myśleć o negatywnych aspektach życia. Myślę, ze wszystko jest na dobrej drodze![]()
W ciągu dnia robić swoje jak co dzień, praca ito., wieczorem pyknąć ze 4 browary i przestać myśleć o negatywnych aspektach życia. Myślę, ze wszystko jest na dobrej drodze![]()
Jezdżdziłeś w trybie sport?
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Praktycznie nie dane mi było - zła pogoda itp. Może przez 1500 km, które dane mi było przejechać tym autkiem w trybie D zrobiłem z 20 km - i nie, nie było to na samym początku.
Poza tym w instrukcji obsługi auta jest zapis, że nie należy korzystać z tego trybu na początku użytkowania - nie ma zapisu, że jest to zabronione.
Odbierając auto od dealera uzyskałem też informację, że bez przeszkód mogę nawet z salonu wyjechać autem w trybie D - czego i tak nie zrobiłem
Tym tokiem już szliśmy z kierownikiem serwisu - teza wykluczona![]()
Czy wymianaj kompletnej wiązki elektrycznej nie oznacza z grubsza rozbiórki całego samochodu?
Is it the Truth or your image that makes your life worth livimg?
Nie mam pojęcia - nie znam się.
Ale mam potwierdzenie, że wiązka jest zamówiona i Włosi kazali ją właśnie wymienić.
Nie do końca też wiem - co to znaczy wiązka - czy chodzi o same przewody do czujnika detonizacji czy o coś więcej.
Ale wiem na pewno - że auto w dalszym ciągu będzie przebywać w serwisie.
Witam Towarzystwo
Dzisiaj rano Julka została odebrana z serwisu ...
Pojeżdżę nią kilka dni - i zdam Wam dokładną relację
Pozdrawiam i miłego weekendu![]()
będzie dobrze ale jest jedno ale- bez foto sie nie liczy:-)
Wreszcie bo ile można
Tym razem już bezawaryjności życzę i samych przyjemności z jazdy![]()
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
GratulacjeJak rozwiązano problem?