Tą rozmową coraz bardziej mnie utwierdzacie, że nie ma sensu inwestować w ori zestaw na tył.
Tą rozmową coraz bardziej mnie utwierdzacie, że nie ma sensu inwestować w ori zestaw na tył.
Chyba ze od razu dolozyc Ori czujniki z tylu i przodu
Mi osobiscie bardziej pasuje oryginalne wyposazenie
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Mi też, ale nie potrzebuję czujników z przodu. Mam taki nawyk że zawsze parkuję tyłem. No i w tym wypadku różnicę w koszcie doposażenia w czujniki wolę przeznaczyć na utrzymanie stanu technicznego samochodu![]()
A ma ktoś chińczyka z centralką która ma wyjście do kamery ?
Fajnie to działa ?
pozdro
Nie bedzie.. mialem takie w mazdzie, otwory wycina sie specjalnym wycinakiem nie pamietam czy 16 czy 18mm jakos tak, na pewno mniejsze niz w 159, tam sa 23,5mm(ori czujnik ma 22mm) sa trzeba zobaczyc w ofercie, zreszta wydaje mi sie ze te z tylu chyba tez mozna w razie czego zapodac na przod...
Przednie mozna aktywowac przyciskiem, jak np. te:
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?m...2F272124279456
Tez je mialem kiedys, wygladaja po zamontowaniu identycznie jak steelmate. Zlicowane z powierzchnia zderzaka-nic nie odstaje...
Mogę prosić o radę? Dokładam teraz czujniki ori na tył, mam właśnie zamawiać centralkę, wiem, że są dwie (tył/przód+tył). Planuję w przyszłości montować czujniki również z przodu. Moje pyt czy mogę od razu zamontować centralkę przód+tył czy muszę tylko tą na tył.