ja mam 235/40/17 i powiem szczerze że nic nie obciera z tyłu a zawieszenie nie jest seryjne ale za to ociera na pełnym skręcie przód...
ja mam 235/40/17 i powiem szczerze że nic nie obciera z tyłu a zawieszenie nie jest seryjne ale za to ociera na pełnym skręcie przód...
Hej. Przy zdjętym kole 'wcisnąłem' go. U mnie był taki problem, że dziwnie się w pewnym miejscu wybrzuszyło (a własciwie materiał którym jest pokryte). Delikatnie, ale na tyle, że opona przy czterech osobach i jakiejś hopce robiła "szuu"Od tego czasu już nic nie obciera i jest git (a kiedy jadę z obciążeniem specjalnie nasłuchuję)
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
hm a moze kola za bardzo pod skosem siedza i wystarczy delikatnie wypionowac ?? nie wiem jak w 156 ale w 166 jest taka sryba do stabilizatorow gdzie mozna ustawiac skosy
156 ma nieregulowane konty w zawieszeniu. Jak kola maja za duzy skos to znaczy, ze gorne wahacze sa do wymiany.
wiec odkryłem ze ociera mi tylko prawe kolo tzn. tylne po stronie kierowcy i ze koło wystaje bardziej do zewnatrz niz to lewe na 15 calowych kolach tego nie było widac ale na 17-stkach widac jakie moze byc tego wytłumaczenie dodam ze autko super sie prowadzi nie sciaga itd.