Ja to samo...a do zegarmistrza musial bym jechac 15km do Gdanska...wiec juz wole z allego zamowic 8zl + przesylka
Widzialem tez aukcje gdzie jedna bateria kosztowala 1zl a przesylka kurierem 49zl<lol>
Ja to samo...a do zegarmistrza musial bym jechac 15km do Gdanska...wiec juz wole z allego zamowic 8zl + przesylka
Widzialem tez aukcje gdzie jedna bateria kosztowala 1zl a przesylka kurierem 49zl<lol>
czesc powiedzcie mi jak sie rozbiera pilota scyzoryk bo nie chce na sile kombinowac![]()
Sciagasz logo alfy(u mnie okragle wielkosci 20gr) i masz pod spodem srubke...To wszystko... a jesli chcesz sama baterie wyciagnac to masz w tym miejscu co sie kluczyk chowa szufladke z bateria... oczywiescie mowa o kluczyk- scyzoryk
Witam,
mam problem bo w moim kluczyku (typu scyzoryk) zepsuł się przycisk otwierania/zamykania tzn. nie odskakuje guma, coś w nim lata, więc pewnie ułamał się przycisk pod gumą. Chciałem go rozebrać, po długich bojach podważyłem logo AR (przyklejone czymś było), odkręciłem śrubkę, ale dalej nie chce obudowa puścić! używam naprawde dużo siły, boje się,że zaraz sie połamie, ale nie chce sie otworzyc wcale. Już porysowałem go w kilku miejscach i zadarłem plastyk:/ Czy obudowa jest trzymana na pewno tylko przez tą jedną śrubke???