Autods wyląduje z czasem, jednak 4k to nie mało na raz. Teraz szukam progów ori od sportpacka i nie moge nic znaleźć w moim województwie,a z doswiadczenia wiem że takie elementy pękają na poczcie :/
Autods wyląduje z czasem, jednak 4k to nie mało na raz. Teraz szukam progów ori od sportpacka i nie moge nic znaleźć w moim województwie,a z doswiadczenia wiem że takie elementy pękają na poczcie :/
dzwoniłem wsyztsko uszkodzone od spodu.
Ja swoje listwy progowe znalazłem przeszukując ogłoszenia na allegro. Pisałem e-maile z zapytaniem o listwy progowe do tych, którzy mieli alfy 156 na części.
Za którymś razem się udało, a do tego cena była fantastyczna.
Pozdrawiam.
- Rafał
Moje też były LEKKO uszkodzone od spodu ale to nie był żaden problem, nie wadziło to przy montażu, ale jak już mi montowali to poprosiłam o posklejanie ich i jest super.
Swoich progów spooooro szukałam! Ale wyczekałam i opłacało się. Z ceną ich też różnie bywa, ostatnio widziałam na allegro za 500zł!
Do ceny musisz sobie też doliczyć koszty lakierowania ich; no chyba że będziesz miał takiego farta i trafisz w swój kolor
pozdrawiam
http://ann156.fotosik.pl/
GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
Spider 2.0 TS '99 (10.2022)
często wystawiają np tylko drzwi czy coś innego ale piszą że mają inne graty i na foto jest np cały angol
szukać , pytać , i tak do bólu
he he - u mnie nadal tylko ból ( Jahu - przez ciebie)