Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: przy postojowych swieci kontrolka przepalenia-a są... więc?

12345Arturro
    Gość

Domyślnie przy postojowych swieci kontrolka przepalenia-a są... więc?

Witam
    nie wiem co grane dzisiaj wsiadlem do auta od soboty zapalilem wlaczam swiatla postojowe a tu swieci kontrolka przepalenia- swiatla przednie i tylne swieca normalnie , co jeszcze jest co sie moglo spalic gdzies ze przy juz wlaczonych postojowkach pokazuje przepalona zarowke???

oprocz postjowek gdzie jeszcze jest jakas zarowka ktora mogla pasc?? ze spowodowalo zaswiecienie tego?

JFC
    Gość

Domyślnie

Ale jaja.....to samo miałem dzisiaj rano 6.10 wyjazd z domu świeci żółta żarówa....wysiadam wszystko o.k....."ki h... wodę mąci". Klepnąłem drzwiami, bo czas goni....wyjeżdżam na ulicę zjeżdżając z niewielkiego krawężniczka (5-6 cm) zgasła....i po pracy wróciłem i nic nie świeci. Kosmici przelatywali rano nad Rzeszowem i Łańcutem ? .

...Tak na poważnie, to może oświetlenie tablicy rejestracyjnej, bo chyba też jest sygnalizowane przepalenie. Może i u mnie coś nie łączyło, bo jak wstrząsnęło przy zjeżdżaniu na ulicę to połączyło.
    Ostatnio edytowane przez JFC ; 10-08-2009 o 17:47

b.pawelek
    Gość

Domyślnie

sugeruję sprawdzić podświetlenie rej. z tyłu

12345Arturro
    Gość

Domyślnie

aaa widzicie wszystko sprawdzilem a zapomnialem ze blacha jest podswietlana... heh fakt tam wystarczylo puknac w jedna lampke i wszystko sprawne

JFC
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał 12345Arturro Zobacz post
    aaa widzicie wszystko sprawdzilem a zapomnialem ze blacha jest podswietlana... heh fakt tam wystarczylo puknac w jedna lampke i wszystko sprawne
    A już myślałem, że UFO.....

12345Arturro
    Gość

Domyślnie

A tak swoja droga przy okazji jakiego typu zarowka jest w swietle mijania h1 czy h7 ???
    musze kiedys wlasnie od mijania wymienic bo takie juz widac z deko stare są....świecą prawie jak selektywne haha

JFC
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał 12345Arturro Zobacz post
    A tak swoja droga przy okazji jakiego typu zarowka jest w swietle mijania h1 czy h7 ???
    musze kiedys wlasnie od mijania wymienic bo takie juz widac z deko stare są....świecą prawie jak selektywne haha
    Mijania H7 55w

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Qki
    Mieszka w
    Zamość, Lublin
    Auto
    AR 156 2.4 JTD 20V

Domyślnie

H7 - polecam Philipsa Blue Vision. Niebieskiego w nim nie ma - na szczęście, a za to świecą prawie całkiem na biało.. Różnica w żarówce zwykła w jednej lampie, i blue w drugiej jest kolosalna. Na drodze widoczność dużo lepsza.